denizz42 8 haftalık hamileyim geceleri rüyamda korkutuyorlar kabus görüyorum devamlı başına gelen varmı?😒😒😒
Mrvsmt2502 denizz42 kullandığımız ilaçkardan bende görüyorum folik asit gördüyüor ama bilinç altımız bebeğe bi şey olacak endişesi taşıdıüı için korkutuluyoruzda. Dini boyutuna girmiyorum olayın. Yatmadan bol bol okuyun kendinizi baika çözümü yok maalesef
asosyalbiri denizz42 12. Haftadayım hep görüyorum korkunçlu rüyalar hep rüyamda birinden saklanıyorum kaçıyorum filan
0103qsf denizz42 32. Haftadaym hala rüyalar goruyorm bazen ağlayarak bazen korkark uyanıyor:( bu gece 3 ruya gordum birinde esim aldatıyordu birinde bebegimi bir yerde unutmuştum birinde de bebegim karnımda ölmüştu resmen sabah kan ter içinde kalktm 😔
brfns denizz42 bende çok görüyordum ama böyle bağıra bağıra uyanıyordum resmen. Şimdi yatarken başımın altına kuran koyuyorum en ufak rüya kalmadı çok güzel rüyalar görmeye başladım l.
tugbacicekdagi Benimde hamileliğimin ilk zamanı çok oluyordu hep sıkıntılı rüyalar ve bebekli rüyalar görüyordum galiba bilinç altı cocuk haberinden sonra sarsılıp ona mı alışmaya çalışıyor nedir 😅🤦🏻♀️
Miragee Ben baş ucuma Kur’an i Kerim koydum gece yatarken de dua okuyarak yatin ben Ayetel Kürsi yi okurum
SelinHalistoprak denizz42 hergün korku filmi falan izliyorum doğurmama günler kaldı haldı su zamana kadar bir elin parmak sayısı kadar korkmadım gebeliğimde bilincaltıyla alakalı dini boyutu yok