Gulcindeveci Kızlar benim cinsiyetimi tahmin edebilir misiniz 🙈 11+1 im sabah erken saatlerde bulantım oluyo ama gün içerisinde olmuyor. Ellerimde kuruma oluyo, ayaklarım bazen çorabın içinde buz gibi oluyo. Ve canım çok tatlı çekiyor. Sizce ne olabilir 🙈
Mehtapca06 Gulcindeveci hahahah ciddi ciddi belirtilerine cinsiyet tahmini mi istiyorsun ultrasonu yukleyememis olabilir misin😂
selinbirincisezen Gulcindeveci ye tatlıyı çıkar hakkıyı desek inanacak gibisin canım. Henüz çok erken ama daha oluşmamıştır bile annesi.😍❤️👶🏻💫
superstar_00 Gulcindeveci Merhaba benimde öyleydi ama ögleden sonra bulantılarım daha şiddetliydi ayaklarimda çorap olmasina rağmen çok üşüyordum tatliyi pek sevmezdim ama şimdi bayılıyorum 🤭 cinsiyet için bana 13.haftada erkek dedi bu kadar belirgin bir pipinin sonradan değişmesi imkansiz dedi 15.haftada kız dedi.
Gulcindeveci Mehtapca06 Neden istemiyim ki ? Yasakta benim mi haberim yok. Ben belki bilinçsizim veya ilk hamileliğim olduğu içinde heycanlı olabilirim. Bu benim bir hatamda olabilir ama benden daha büyük hata karşınızdaki insanin hamile olduğunu bildiğiniz halde küçümseyip hevesini kırmanız ☺️
Kizilkafaa Mehtapca06 Ya inanın o yok tatlı yok ekşi meselesi tamamen uydurmaca bence, ben tatlıdan tiksindim yok ye ekşiyi cıkar ayşeyi falan tamamen yalan :) en güzeli ultrason fotoğrafını atmak :)
Mehtapca06 Kizilkafaa aynen ya ben ikinciye hamileyim bu yediklerinin bir belirti olduğunu düşünmüyorum ilkinde son aya kadar tuz yeşil soğan falan yedim oğlum oldu hani tatlı hani hakkı😂
Mehtapca06 Gulcindeveci güzel üslubundan ötürü daha anliyacagin şekilde açıklayayım seni küçümsemedim kimseyi küçümsemek benim haddim değil ama burada birilerinin alakasız alakasız sallayıp seni bir beklentiye sokmalarını istemediğim için yani şuan için şu verilerin bilimsel bir dayanağı olmadığı için ironik şekilde yanıtladim. Eğer bir başlık aciyorsun olumlu olumsuz yorumlara açık olduğunu bilerek açmalısın. ☺️