ankakusu_2022 Hamileliğimi öğrenmeden bir kaç gün önce bende de uçuk çıkmıştı uçuk merhemi kullanmıştım, hayatımda çok az uçuk çıkmıştır bende, ve kızım olacak Allah’ın izniyle 🙈 ben şu an inandım
berf72 Mizgin09 yoo işk çocuğum erkekti ve hep uçuklu gezdim. şimdi kıza gebeyim bir kere bile uçuk çıkmadı:)
Mizgin09 berf72 bende kızlarımda çok güzeldim yüzüm güzelleşmişti bunda ucuk ve ara ara sivilce çıkıyor yüzüm çok soluk ucuk kıza işaretmiş denildiği için konu açtım ama öyle biley yokmuş bunu anladım yorumlardan kızdada erkekdede okuyormuş❤️
edis22 Mizgin09 ben eksi yedi erkek oldu zaten. Aserme tamamen annenin vucudunun eksik olan seyleri cani cekmesidir. Kiz erkekle alakasi yok. Rabbim gonlunize gore versin saglikli olsunlar cinsiyet onemli degil
Yavrumu-beklerken123 Mizgin09 Ben inanmam böyle şeylere ,ama ilk hamile olduğumu öğrendiğim sıralar uçuk çıkmıştı kızım olacak 😁
eymeninannesi123 Mizgin09 valla benim ilk hamileligimi ogrendimde üç kere arka arkaya dudağım ucuklamisti ama alakası yoktur bence havalar sogumustu ondandr diyodum hep
Zeh123-ra Yokya öyle birşey bendede ağız içinde uçuklar çıkıyor bence kız erkek alakası yok iki kızım dada daha çok guzelestim mide bulantısı yoktu insandan insana fark var kız erkekle alakası yok şimdide 3 ye hamileyim ama cinsiyetini daha bilmiyorum bundada sadece ağızda uçuk bide iştahsızlık var bakalım cinsiyetim iz ne olacak.
yyagmurrsenn Mizgin09 uçuk herpes virüsünün vucudunuzda olduguna işarettir sadece :) böyle şeylere inanmayın hele ki virüslerle bakterilerle cinsiyetin alakası olabilir mi
Mizgin09 yyagmurrsenn virüs olabilir şuan ağır bir grip geçiriyorum boğazlarım şiş öksürme ve ateş var 😢