Mizgin09 Evet hamişler ve doğum yapan arkadaşlar çevremde böyle şeyler çok duydum ve açtım konuyu hamilelikte dudağın şişer veya uçuk çıkarsa bebiş kız olurmuş doğruluk payı ne kadar sizler belirliceksiniz :))
Tospikannesiiiii Mizgin09 ahahah hamile oldugumu ögrendiğim de uçuk çıkartmıştım alakası var mı bilmiyorum henüz 7 haftalık 🙄
Mizgin09 Cananyildiz canım Allaha inancın olsun şuan bildirim 50 den fazla dönüş yapcam dünde annem ve babam bendeydi misafirlikte kusuruma bakmayın ❤️
Birseniz Mizgin09 benim ki erkek ama dudaklarım kuruyo çatlıyo bence bunlar batıl inanç hava soğukluğa göre oluyo dudaklarımız
hukukcuanne_06 Ay bu hurafeye çok inanasım geldi 🤣 dudaklarım bi düzelmedi hamile kaldım kalalım ya uçuk ya da kurumaktan çatlak. Cinsiyet belli olunca yazarım 😅😅
Merve0004 Mizgin09 dün uçuk çıktı dudağımda ama kötü rüya gördüm ondan cıkmıstır bence hararet yapmıstır😅 daha nettt öğrnemedik cinsiyeti
Mizgin09 Merve0004 hahahaha Güldürdün beni Allahda seni güldürsün rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲
Mrvsmt2502 Mizgin09 uçuk çıkartmak vücutta herpes virüsünün olduğunu gösterir ben ne zaman ağlasam içten üzülsem uçuk çıkartırım gebelikle ne alakası var 🤦♀️
Mizgin09 Mrvsmt2502 söyleyentiler böyle olunca yazdım şuan ağır bir grip geçiriyorum halsiz ve kötü durumdayım onla alakasıda olabilir
Mizgin09 Bebiscann benim kızlarımda yüzüm bebek gibiydi bunda sivilce ve uçuk çıkıyor sürekli böylede söyleyince insanlar kafada soru işareti kalmadı değil 😂
Cananyildiz Mizgin09 tamam canım estağfurullah bizimkide sadece merak işte ilk bebek farketmiyor ama insan merak ediyor teşekkür ederim 🥰
Mrvsmt2502 Mizgin09 çok geçmiş olsun size bi şey demek istemedim yanlış anlamayın 🥰 rabbim gönlünüzden geçeni versin inşallah