Smyyblgn Kızlar seker tarama testi nasıl yapılıyor ? İnternete baktım her sitede farklı bişey yazıyor kafam karıştı 2 saat boyunca igne kolunda kalıyor muş 4 kez kan alıyorlar mış dogrumu bu 😕
Hafizeipek Smyyblgn iğne neden kolunda kalsın ya ben yaptıran arkadaşlarıma sordum sadece saat başı kan alınıyor.damarda bı problem vardır belki kolaylık olsun diye damar yolu açmışlardır damarı zor buldukları için 😊
Nishaa Smyyblgn kiz Ben almanyada yasiyorum bu cuma gidecem kan sekerime bakilcak 3 kere kan alip bakiyolar Yani serbet gibi bise iciyomussun 1 bardak yani burda böyleyse ordada öyledir😆
tuanis35 Smyyblgn benim en başta kolumdan bir kere aldı. kan idrar testi de istemişti çünkü doktorum. Daha sonra içeceği içtim. İçeceğin 1 saat sonrasında parmağımdan aldı baktı. 1 saat sonra da yine parmağımdan aldı baktı.
Smyyblgn Test yapılırken kolunuzdan plastik ile kaplı bir iğne batırılır ve kan alınır. Bu iğne 2 saat boyunca kolunuzda kalır ve yeni bir iğne girişi yapılmaz. Yazının tamamı: http://www.hurriyetaile.com/hamilelik/hamilelikte-saglik/hamilelikte-seker-yukleme-testi-nasil-yapilir_19144.html?utm_source=copy-paste&utm_medium=copy-paste&utm_campaign=copy-paste-with-url
Ntlz Daha dün yaptırdim şeker yüklemesini sabah aç karnına gidiyorsun muayene olduktan sonra kan veriyosun aç karnina birde idrar veriyosun daha sonra 50 gr icecegi alip 5 dk icinde iciyosun tadi kotu degil asidi kacmis gazoz gibi ama biraz fazla sekerli ictikten 1 saat sonra tekrar kan veriyosun icerken saate bak mesela 9 da ictiysen 10da kan veriyosun bu arada hala bisey yemiyosun ikinci kani verdikten sonra yiyebilirsin. Biraz yorucu oluyo halsiz dusuyosun ac oldugun icin ama oyle korkulcak birsey yok
Smyyblgn Hastanedeyim şimdi testi yaptırıyorum önce idrar testini yaptı sonra parmagımdan kan alıp sekerime baktı içecegi içtim tadı hafif asitli ıce tea gibi 😄 1 saat bekliycem sonra koldan alıcaklar kanı bu kadar korkulacak bişe yokmuş kızlar
Hafizeipek Smyyblgn içimi rahatlattın teşekkürler 😍 bu arada sağlık ocağı da şeker yüklemesi yapiyomuş kızlar