benimmdunyamm Nus_12 evet canım var ben 12 haftada gittim doktorum goremiyorum dedi 🤣sağolsun bugün gider gitmez gel gel diyor senin cinsiyeti ne bakacaz diyor 🤣unutmamış
Deletedmom622772 Beyzanurss gebelik gözükmüyor canım sonuca göre 0.3 cıkmıs sonuc orada yazan mı diyerek kendi sonucuma bwktım orada da sağ kısma yazmıslar yani değer sanırım 0.3 :( Allah tez zamanda nasip etsin İnsallah
benimmdunyamm Aysekalkan devlette sormuyorlar yaptırmak istiyor musun diye ben zaten yaptıracaktim doktor da sormadı hiç yaptı direk sormuyor devlet özel soruyor
benimmdunyamm hemsreanne canım bugün net söyledi daha önce hiç tahmin etmedi net olmazsa da söylemem dedi bugün ve baktı net gordi %95 dedi söyledi 14+4 düm
benimmdunyamm Beyzanurss canım değer yazan yerde 0.3 yazıyor sanırım eğer oysa yok gibi keşke değeri üstte yazsalardi ama bence o değer
hemsreanne benimmdunyamm bizimde 13. Haftada söyledi parti için bende heyecanla bekliyorum haftasonuna kadar mecbur 😂
Beyzanurss benimmdunyamm banada öyle geldi ama daha günü gelmeden test vermiş idrar testi pozitif çıkınca dua edin erken vermiş olsun kanı 🥺
benimmdunyamm Nus_12 Ozlm0916 aylinnntrhn Melekk12 Bebo Aselinkooo Yeni13 Berenn2 Mor_papatya_ Ilkhayat karakiz1 hemsreanne kızlar bebisimiz kız 💗💗💗 bugün parti yaptık kız çıktı çok mutlu oldummm
Zisanince benimmdunyamm bende 14. Haftadayım yaa 22 sine randevu alabildim 4 aylık oluyorum öğrenirim artık o zamana😂
benimmdunyamm Beyzanurss insalalh canım Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın benim arkdasimin 9 günü yaptı kan verdi 1 çıktı ne yazikki negatifti inşallah arkdasininki erkendir