Mercimek1234567 Dnzylmzflc kac haftalikken gireceksiniz detayli ya bende ozman öğreneceğim yaa 20.haftada girsem olurmu acaba
Dnzylmzflc Mercimek1234567 ben 23 haftanın başında olacağım detaylı ultasyona gireceğim zaman 20. Hafta da yakın olabilir bence
Mercimek1234567 babyavocados bebisinizin cinsiyeti ne peki bende ole oldum artk yapcak bisi yok saglikli olsunda gostercek illaki🐣😁civcivim
babyavocados Mercimek1234567 kız 🥰 kızlar biraz nazlı oluyor hemen belli etmeyebiliyorlar ama tabi değişiyor yine kişiden kişiye
babyavocados Mercimek1234567 ben 19da yaptırdım ama en doğrusu için 20yi beklemek gerekiyor benim acelem vardı ondan bir hafta önce yapıldı
Mercimek1234567 babyavocados yaaa bnm oglum varya icimden gecen kizz oglumun yanina ama tabi saglikli hayrli olmasi apayri cok sevindim sizin adiniza hayrli saglikli yine kucaginiza alin insallh.
Mercimek1234567 babyavocados banada 20 haftada dediler cinsiyetide ogrenemedim yaa merak ediyorm zaman hemn gecsin gideyim diye bende 16+3 um bakalm benm civcivim ne cikacak😁🐣
babyavocados Mercimek1234567 çok güzel heyecan bunlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍🥰
minikpandammmm Mercimek1234567 doktorun yürüyüş yap şu meyve suyu iç çikolata ye yarım saat sonra tekrar bakalım demesi lazımdı. Ben kızım da göstermedi bu zamana kadar. Ama zor da olsa baktı doktorlar tekrar tekrar
Mercimek1234567 minikpandammmm yok bidahakine diyolar yolluyolar cikolata yiyorum meyve suyu iciyorm girmeden ama hic faydasını görmedim
mucizem42 Mercimek1234567 bende detaylıca öğrendim 19 haftada %100 erkek dedi bu hafta yine gidicem detayliya
minikpandammmm Mercimek1234567 bir de ulrrasona girmesen 10 dk önce bol soğuk su iç. Ben de cinsiyet için soğuk su içmiştim
Brfnkyldz @Mercimek1234567 bende 21.haftada detaylı ultrasona gidene kadar öğrenemedim çikolata da yedim sütlü tatlıda özelede gittim Devlete de ama asla göstermedi nazlı kızım detaylı ultrasonda mecbur kaldı
Mercimek1234567 Brfnkyldz bende bidaha baska doktora gitmeyi dusunuyordum ozmann detayliyi bekleyeyim kafam karisacagina hic degilse zamani gelince ogrenirim
Mercimek1234567 minikpandammmm birdahakine deneyecegim eger dayanamayip baska doktora cinsiyet icin gitmeye karar verirsem.