Melekk8 Kızlar üşüttüm mü bilmiyorum genital temizliğime de çok özen gösterdiğim halde 2-3 ayda bir tekrarlayan enfeksiyonum var evde ne yapabilirim kesin sonuç dediğiniz ne var çocuk deniyoruz bu arada o yüzden maydonoz suyuna falan cesaret edemedim🥺
Bebiscann Melekk8 canım bir sürahi suya bir limon sık bu suyu akşama kadar bitir, bir kaç gün yap inşallah düzelir
2105_iyiki Melekk8 bende hamilelikle birlikte cıktı ve antibiyotikte kullandım kaç defa geçmedi biraz düştü enfeksiyon protein kaçagıda vardı doktorum artık ilaçda vermedi doguma son 1 haftam var dut kürü yapıyorum ben minik bi demlige biraz su biraz dut kaynatıp içiyorum sabah akşam biraz böyle düştü ama bunuda 3 günn kullanıp 3 günn ara verdim doktorum hafifledigini söyledi protein kaçağı filan geçmiş
denizmanzarasi Melekk8 canım çok ilerlemeden doktora git bence çocuk düşündüğünü söylediğin zaman ona göre ilaç krem veriyor çok yıpratıcı bir durum bu durumda zaten ilişkide olamıyor canı çok yanıyor insanın 😣
Melekk8 2105_iyiki çok zor gerçekten Allah şifa versin ikimizede sağolun bu arada denemeyi düşünüyorum 🙏🥰
denizmanzarasi Melekk8 kadın doğuma git canım benim de öyle oldu ilaç ile krem verdi geçti şükür ve gebe kalsan da zararı yok hamilelere de kullandırdıkları ilaçlardan yazmıştı
Ruhsar35 Melekk8 bende de aynı şekilde nerdeyse her ay tekrarlıyo canım ilk başta bol bol su içmen lazım birde ben ekstra soğan suyu içiyorum onu içtikten sonra rahatlıyorum tuvalete çıkınca😊
Ruhsar35 Melekk8 onu hiç bilmiyorum canım ya ama hamile kalmak için soğan suyu kürü uygulayanlar falan var ven öyle biliyorum ama bir araştır istersen