Mihriballim Kelebekk-0307 poposu sağ mememin altında onu biliyorum baş aşağıda bebek bı kaç gündür o bıçak saplanır gibi ağrı batma hissi oluyor alt tarafta ama tekmeler gobegimin yanlarında yani yukarıda hickirdiginda kasıklarımda hickiriyor baş aşağı ama kanala girdi mi girmedi mi bilmiyorum
Kelebekk-0307 Mihriballim valla girmiş olabilir o zaman benimde öyleydi iste bende de bazen yanlara geliyor tekmeler ama genel olarak altta insallah sizinki de inmiştir hayırlısıyla gelsinler 🙏
Mihriballim Kelebekk-0307 hadi inşallah ya gerçekten çok yorucu olmaya başladı birde kızım var beş yaşında tüm enerjim bitti çok yoruldum çok agirlastim 🤦😐
Kelebekk-0307 aybukesen icim dışım kaşar muz süt oldu zaten almayınca almıyor galiba ya teşekkür ederim ama 🤷♀️😊
irem-Dora Kelebekk-0307 kız bebekler aşırı iri olmuyormuş zaten canım, iri bebek sağlıklı bebek demek değil zaten. Gelişimi iyi gidiyorsa minyon olsun ne olacak, sen sağlıklı beslenmene bak, iyi düşün iyi olsun ❤️❤️
Kelebekk-0307 irem-Dora ben iri olsun istemiyorum zaten haftasına göre bir gerilik olmasın yeter minyon diyince insanın aklına direkt kötüsü geliyor nedense o yüzden sordum yoksa tabii ki sağlıklı olması önemli olan bir de sürekli önde giderdi ondan dolayı korktum.
Gamzeates Kelebekk-0307 36+4 doğum yaptım 2715 kg hastahaneden çıkarken 2500 Dü hiç dert etmedim kilosunu cunku anne sütüyle hemen toparlanıyolar bir iki ay sonra tombik olmustu oğlum en önemlisi sağlıklı olması boşa canınızı sıkıp üzmeyin kendinizi
Kelebekk-0307 Gamzeates evet kesinlikle saglikli olması önemli olan ama insan bir gerilik mi oluyor diye korkuyor ister istemez 😌 inşallah biz de sağlıkla kucağımıza aliriz 🤲
irem-Dora Kelebekk-0307 yok kız, gelişimi geri değil zaten. Kilosu haftasına göre normal. Herhalde minyon derken kemik yapısını dedi doktor. Çıtı pıtı bir kız olacak demek ki büyüdüğünde de annesi 🥰
Gamzeates Kelebekk-0307 yok hatta inanır mısınız boyı 46 cm Di kısaydı yani ama şimdi 3 yaşında maşallaahhhh boyu kilosu sağlığı elhamdülillah cok iyi sen de kucağına al bol bpl anne sütüyle toparlanırsınız sağlıkla gelsin 😇
Kelebekk-0307 irem-Dora öyle herhalde bilemedim ki ne boyunu söyledi ne bir şey bir tek kilosunu söyledi yeter dedi rahat kadın 🙂
1prenses_annesii Mihriballim bol bol yürüyüş tavsiye ederim bide instagramda melike yoga diye bi sayfa var orda haftaniza uygun egzersizler var yapabilirsiniz ben yapiyorum onun mu faydasi oldu bilmem ama belki size de faydasi olur
irem-Dora Kelebekk-0307 sıkıntı yok o zaman canım, bana da boyunu söylemiyor doktor sormadan, ben hesaplıyorum ultrason kağıdından 😅