BuFi2012 Kızlar 27.08.2018 de çok şükür öyle yada böyle Canım Oğlumu kucağıma aldım ❤️ Rabbim herkese nasib etsin. Bu duygu bambaşka bi duyguymuş. 🤲🏻 Fakat şuan Yavrum yanımda değil , hastanede yoğun bakım ünitesinde ve ben ağla ağla helak olmuş durumdayım...Taburcu oldum bugün ve Yavrumu oralarda bırakıp eve geldim. Hiç bi tadı yok şuan yaşadıklarımın , onun tadını kokusunu aldıktan sonra ❤️🤲🏻 Bana dua edin lütfen daha fazla yavrumdan ayrı kalmak istemiyorum, 6 yıl bekledim ben bu duyguyu tadmak için Rabbim beterinden korusun elbet ama diğer yarımı orada hastanede bırakıp eve geldim. 😞😔
merveninminigi BuFi2012 rabbim sağlıkla kavuştursun gözünüz aydın canım benim. Allahım sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah. Gönlünü ferah tut sen rabbim ol der ve olur 🙏 dualarım seninle
deletedmom503 BuFi2012 Gozunuz aydin hayirli saglikli evlat olsun insallah...Ama neden yogjnbakimda kaldı onu da soylermisiniz?
Hafizzeynep BuFi2012 inşallah biranönce sağlığına kavuşur ve yanınıza gelir. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallh 🤲🏻
Elcnerdgn Hayırlı uğurlu olsun insallah allah analı babalı büyütsün insallah. Neden yoğun bakımda tam olarak
Gamzeray Rabbim şifa versin rabbim yardımcınız olsun bir an önce saglıkla sıhhatle tekrardan kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🙏
BuFi2012 Kızlar kanda crp değeri var yani enfeksiyon. O yüksek çıktı. O sebepten aldılar. Dua edin yavrum iyileşsin hemen. ❤️❤️❤️Rabbim tüm bebeklere şifa versin inşaAllah