Kahveli MM5 Ben suan idrar testine göre hamileyim henüz kan vermedim ama reglime 2 gün kala annemi gördüm rüyamda mavi gözlü bi kızı oluyordu (bizim ailede yoktur mavi göz) ertesi gece de kiz kardeşimi gördüm evli değil ama bebeği olmus doğum yapmış oda kızdı ebe benim yanıma yatırıyordu sizinle yatsın diye bende benim değil annesiyle yatsın diyorum falan testim suan pozitif 🥳 Birde aylar önce ki rüyam da yakın kız arkadaşımla hastaneye gidip test yapiyordk pozitifti ama o ay gebe değildim dün de tam testi yaparken aradi meşgule attım sonra açtım onunla konuşurken gördüm pozitifi 😍 rüyalara inaniriiim
ogretmenHnmm Aseless bende ayni rüyayı görmüştüm iki ay önce hatta bebek erkekti ama hala hamile kalamadim inşallah bu ay olur
ktutkun25 ben de rüyamda sürekli erkek bebekleri görüyordum sonra normal karşıladim simdi 10 hafyalık hamileyim hala rüyamda erkek bebek görüyorum en son iki gün önce koydum oğlum olmuştu ve kayinpedrim ismini koyuyordu kız erkek artık Allahin takdiri hayırlısı neyse o olsun😊
[silindi] MM5 bende yeni hamile olduğumu öğrendiğimde kız bebek görmüştüm rüyamda ve kızım olmasını çok istiyordum cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde kız dedi doktorum nasıl mutluluktan çığlık attığımı görmeniz lazım 🤣🤣❤️
Meleq MM5 her zaman güzel olmuyo canım ya çoğu rüyam çıkıyo ve yakınlarımı kötü gördüğüm zaman çıktı mı çıkacak mı diye stres oluyorum..
MM5 Teşekkürler yorumlar için çok etkilenmiyim rüya işte diyorum ama bunlarıda okuyunca daha da bir etkilendim haftaya kontrole gideceğim lütfen benim içinde dua edin☺️
Sevin4516 MM5 maalesef negatif çok üzüldüm önümüzdeki ay da negatif sonuç alırsam aşılama olucak ve aşılama hakkında çok bilgisizim
Eylulperisi MM5 kuzum 8 aylık evliyim 8ayda defalarca test yaptım ama geçen ay rüyamda gördüm çift çizgiyi ve daha öncede duymuştum böyle ogrenenleri bende sabahına yaptım aynı çizgiyi gördüm yani
MM5 Eylulperisi ayyy inşallah öyledir benimde kime rüyamı anlatıp acaba mı desem kendini kaptırma rüya işte takılma diyor.bende duymuştum böyle rüya görüp hamile olduğunu öğrenenleri ondan heves ettim ne yapayım😔
Susu21 MM5 bende rüyamda erkek bebek gördüm 2 hafta önce . Çok kalabalık insanlar vardı alıp göğsüme koyuyorlardı kokusu bile hala aklımda ama bu gün adet oldum . Keşke benim de rüyam gerçek olsaydı .
Deletedmom627372 MM5 kendimi değilde eltimi görmüştüm test yapıyordu pozitif çıkmıştı haberimiz yoktu hiç birimizin ertesi gün öğrendik ki hamileymiş bazı rüyalarım da çıkar benim
Minik_Mucizemmm_13 Zeyzeym yemin ederim bende aynı rüyayı gördüm bebek emziriyordum 😂🙈ve bende hamile olduğumu öğrendim ya
Zeyzeym Minik_Mucizemmm_13 eltimde benim evimde aynı rüyayı görüp hamile kaldı ki senin evde birşey var diyo😂
Askiletotomsu MM5 küçük bi kız çocuğunun ( bana benziyordu) dönüp bana hafiften bana tebessüm etmesi benim Allah Allah filan olmamla uyanıp test yaptım . Gebelik planlamiyordum. Hatta adette oldum ..gebeymisim
LeylaUzun Bende sürekli rüyamda erkek oğlumun olduğunu görüyorum ama hala gebe diyilim İnşAllah kız erkek fark etmez banada nasib eder Rabbim isteyen her kesede🤲♥️
Askiletotomsu LeylaUzun ya bilmiyorum ki .olmaz derler ama Aralık 14 ünde adet oldum tam zamanında yani 19 unda rüyadan ötürü test yaptım Aslında ağzımda da pas tadı vardı pas tadı gebelik belirtisi derler . Öyle iki sebepten test yaptım gebe çıktım