EmrahBraYldrm Arkadaşlar genital bölgemde aşırı varis oldu başına gelen var mı normal Doğuma etkisi var mı
Zhrnc EmrahBraYldrm bende var canım Doktorum baktı ve normale engel değil olduğu yer itibariyle dedi Üst kısımda benimki Ama vajina girişi yanındaysa normal yapmıyolar
ZeyooZ EmrahBraYldrm yaa benim de kasigimda var. ayaga kalkinca patliycak gibi oluyo cok agriyo ben de vajinaya dogru gidiyo diye supheleniyirum doktora gostericem😕
ZeyooZ EmrahBraYldrm bazilari normal dogumu etkiliyor diyor bazilari bisey olmuyo diyor en iyisi doktora gosterip sormak
EmrahBraYldrm Deniz2961 dışa doğru damar lar ve şişlik vardı doktora gittim varis dedi oldukça çok fazla
Betis Benimde var sezeruan olcagim icin doktor normalle isimiz yok bakmayalim dedi kuaforum bakti dudagin ic tarafinda var agri yapiyo
EmrahBraYldrm Betis evet şuan için tek tedavisi yatmak mış sonra geçerse kendiliğinden geçiyormuş geçmezse ameliyat
Sarella EmrahBraYldrm ya af edersiniz de bende var sanırım az bişey sağ dudak tarafında yorulunca daha çok belirgin oluyor tedavisi varmı acaba ben yeni fark ettim inşallah geçer