Seher-4 Kızlar 29 haftalık hamileyim küçük çişim sürekli geliyo bebeğin baskısından dolayı tutamıyorum anında gidiyo hepsi çok zorlanıyorum olmayacak yerlerde de başıma geliyo sıkıldım bu durumdan nasıl geçer aceba?
Prenceees6 Seher-4 bende sana sorayım bu Su gelmesi ne kadar olur ben 29 haftalık suyum gelmiş biraz var yani
Fatma_6868 Seher-4 bnde aynydım şuan 34 haftalık oldum yaklaşık 1 haftadır yok geçti o sıkıntım sık sık gideceksin başka şekilde ne yaparsan yap geçmiyor
Beyzanur_ozdemir Seher-4 bir çözümü yok galiba 8ci haftamdan beri bende tuvaletle kanka oldum hiç ayrılamıyorum birde bol bol su içiyoruz malum 🥴
Boniboncuk Azıcık bir idrar da da sıkıştırıyor mu kızlar Beni bazen sıkıştırıyor lavaboya gidiyorum afedersiniz azıcık birşey ama sanki dunyaları yapacakmışım gibi gidiyorum Enfeksiyon mu var acaba Yanma kaşıntı falan yok ama
Puki Boniboncuk benim de böyleydi azıcık Bi şeyde sanki uzun süre tutmuşum gibi ağrı oluyordu ve gidiyordum Bi şey yok. Sürekli tuvaletim varmış gibiydi. Yapsam bile Bi şey çıkmıyordu. İdrar tahlilleri de hep temizdi. Doktora gittim fitil ve ilaç verdi
Seher-4 Boniboncuk bende de aynısı oluyo sanki çok varmış gibi ama azıcık geliyo o bebek baskı yaptığı için galiba 😂
OksijenliSu Seher-4 Kegel egzersizleri yapın. 😊 Pelvik taban kasları çalıştığı için sıkılaşır ve de o an idrarı tutmak kolaylaştırır. Ve de normal doğum sonrası vajinanın çabuk toparlanıp eski haline dönmesini sağlar.
linsmea Seher-4 canım kegel egzersizlerine başla. Günde birkaç sefer birkaç dakika aralıklarla başla mesela 2 dk ile başladıysan 3-5 diye arttır bir yerde sabitle her gün yap. Çok faydalı. Doğuma da destek.
Anne88 Seher-4 ben daha yeniyim 11 haftaligim hastanedeydim biri lavobayi pis birakmis midem bulandı ogururken altıma kaçırdım ahahaba 😆😆😆