Buraya pozitif bir normal doğum hikayesi yazmayı hamileliğimin başından beri çok istiyordum çok şükür nasip oldu çünkü ilk gebeliğim olmasına rağmen hep normal doğum taraftarıydım inşallah benim hikayemde normal doğum isteyen gebelere umut olur🙂 Dün sabah yani tam 40+2de tuvalete gittim oda ne nişanım gelmiş😳 Doktoruma mesaj attım doğumun başlaması daha bir kaç gün sürebilir dedi ama öyle olmadı akşam üzeri 16:00 gibi hafif hafif başlayan sancım 17:00da çok sıklaştı hemen hastaneye gittik bir baktılar açıklık 6 cm doğum başlamış hemen doğumhaneye oraya gittiğimde saat tam 18:00di 1 saat sonra açıklık kendi sancımla 8 cm oldu ebem suyumu patlattıktan sonra sancı tavan yaptı çok kısa bi süre suni sancı almak zorunda kaldım 21:37de kızım kucağımdaydı çok hızlı ve çok güzel bir doğum oldu Allahım herkese nasip etsin inşallah🤲🏻😍 Bu arada arkadaşlar ben kendi sancımın yüksekliğinden suni sancıyı hissetmedim bile kendinize güvenin arkadaşlar biz aslında çok güçlüyüz ve hepimiz birbirimizden farklı kendimize özgüyüz bunu gerçekten isteyen herkes başarabilir 💪🏻