dilek1406 Hanımlar merhaba bebeğim kız tahmini haziran ortası ve temmuz bası arasında doğacak. Alışveriş yapıyorum ağustos ayında 1-1.5 aylık olacak dışarı cıkarken kısa kollu elbiseler giydirmem uygun olur mu ? Bebek üşürmü nasıl giydirmem gerekir
Mehtapca06 dilek1406 nerede olduğunuza bağlı İstanbul ankara gibi şehirlerde bana göre giydirilmesi ince ama tüm vücudunu saran şeyler örtülmeli ama Adana Urfa gibi şehirde işler değişebilir bende o tarihlerde doğum yapicam Urfa’ya tayine gidersek sadece zıbın kundak falan yapicam sanırım 😂
Sinemmmmm58 dilek1406 valla benim kizim temmuz dogumlu hastaneden cikana kadar hastane cikisi giydirdim eve geldigim gibi tek zibin giydirdim disari cikardigimda da incecik bi elbise yada tulum giydiriyodum canim ve kizim asla sicagi sevmez 🤣 suan 19 aylik kalin giyinmeyi sevmez ve cok sukur 1 kere bile hasta olmadi
bluees1207 dilek1406 ben artık havalara hiç güvenemiyorum hangi ayda hava nasıl olacak belli olmuyor 😂 bebeklerde yazın dışarı çıkarken ince ama vücudu ötren şeyler giydirmek daha doğru olur diye düşünüyorum özellikle dik güneş ışınına maruz kalıcaksa . Ama evde askılı atlet tarzı açık kıyafetler giydiliir heralde. Bende çok cahilim bu konularda
3oglanannesi dilek1406 bende geçen yaz doğum yapan arkadaşım s sordum sabahları zıbın yetiyor akşam uzun giydirdim ayağında da hep ince bir çorap vardı dedi vücut ısısı nı zor dengeler ilk zaman çünkü
Ygmrm Benim ilk kızım ağustos doğumlu anyalyada yaşıyoruz burası çok sıcak olduğu icin atlet elbise fln giydirmiştim cnm
Sinemmmmm58 bluees1207 nasil alistirirsan oyle gidiyo valla canim benim kizim yaz bebegi nerdeyse hic kiyafet giydirmeden kisi getirdik kisinda oyle aman aman kalin giydirmedim normal bi alt ust takim zibin corap o kadar uyandiginda yelege falan alistirmadim herkes bana cok kiziyodu suana kadar 1 kere hastalanmadi cok sukur sicagi da hic sevmiyor 🙂 2. Ye hamilryim oda haziranda dogacak onada aynisini yapmayi dusunuyorum
bluees1207 Sinemmmmm58 süpermiş benim ilk gebeliğim temmuz sonu gibi dopum bekleniyor bakalım ben ne yapıcam
Sinemmmmm58 bluees1207 sende benim gibi yapabilirsin cok sicaha alistirinca kisin zor oluyo busefer hastaliktan kurtulamiyo bebekler benim yakin arkadasimla ayni zamanlarda dogum yaptik o ogluna surekli yelek falan giydirdi yazin ortasinda simdi ise kisin surekli hasta az ince giydirse hastlaniyo
Pyrz_07 dilek1406 antalyada yaşıyorum burası çok sıcak oluyor bebeğim temmuz ortası doğcak hep kısa kollu ve yarım kollu alıyorum terleyince hasta oluyor bebekler yegenimde haziran sonu doğmuştu ablam hep kolsuz zıbınla geçirdi bütün yazı
bluees1207 Sinemmmmm58 tamam bunları göz önünde bulundurmaya çalışırım . Ama bebekler uyuduğunda terliyorlar üzerlerini değiştirsekte sonra üşüyebilirler belki ya acaba yelek giydirmekte fayda olur mu ki ince detaylar 😂
Sinemmmmm58 bluees1207 ben cok terlemedigi surece degistirmedim ustunu yelege de alistirmadim sahsen hic uyandiginda giydirmedim
Eminedmr dilek1406 yigenim gecen sene temmuzda dogdu evde sıcaktan isilik olmuştu dışarı cikarken kisa kollu askılı gezdirdik hep istanbulda