alparslanin_annesi Efff yok canm ne alaka ikiside bebek sonucta kız erkek die ayrım yapılacak zamanda bile değiller aslinda ikisi de aynı bende erkek bebiş bekliyorum sıkıntı yapacak birsey yok die düşünüyorum
Aloneanqel Efff ne alakası var kuzum. Bir tek organları farklı. O da daha bebekte minicik zaten zorlayacak bir kısmı yok yani. Gerisi aynı kafa aynı kol omuz aynı ayak bacak …
2_prens_annesi33 Efff 2 erkek doğurdum birinde gece 2 de sancim geldi 4 te doğdu birinde akşam 11 de sancim geldi 2 de dogdu ikiside ortalama 2 satte doğdu hurafelere inanma
Ozlm0916 Banada diyolar erkek zor dogar diye korkma canim allahin izniyle bi avazda kurtuluruz benim bebişte erkek 😊
ZNADA @Efff bence de cinsiyetin önemi yok doğum biraz biz annelerin biyolojik yapısına o anki psikolojisine bağlı ☺️
Efff Diyolarki erkek buyuk oluyo falan zor oluyo agrisi cok oluyo aslinda benm 4cu cocum olucak 3tane kiz var bu ilk defa erkek oncin korkuyorm
1yigitinannesi Benim bebeğim erkek ama maşallah çok kolay doğdu. Sizin bedeninizle ve bebeğin gelişimiyle alakalı bir durum bu. Kolay bir doğum nasip olsun size de inşallah
Efff Cok saolun ınwallah iyi olir hepimize gozel rahat salikli dogum nasip olsun inşallah ben azeriyim de zor konusuyom turkceym yalnsm varsa ozur
Efff Ben 3kiz dordum ikisi zor oldu tikis falan oldu amma 3cu gece 12de gittim 10 15dakka cekdi sancmda hic ole olmadi yani tam tamna 15dakkaya hersey oldu sanci sonra dogum 2dakika surmedi hic ınwallah buda ole olur
tugbaacng Efff bilimsel olarak, kızların doğuştan strese dayanıklı olduğunu okumuştum, o yüzden erkek bebeğin doğumu daha zor olur yazıyordu. Ne kadar doğru bilemem 🤷🏻♀️