ElifAtcTuran Kızlar dün akşam merdivenlerden düştüm kalçamın üstüne oturdum afedersiniz çarptıgım yer mosmor olmuş😔 kendimi geçtim bebegi düşünüyorum habire çikolata yiyorum hareket etsin diye etti de ama korkmuyo degilim bşy olmuşmudur?kanamam felan olmadı cok şükür akşam yemeğinden sonra harekette etti Bebek yarın gidicem doktora dua edin İnşAllah bşy yoktur😔
ummucan ElifAtcTuran hareket ettiyse bsey olmamsti cnm stres yapma yarın doktor da için rahatlar zaten
Merve12 ElifAtcTuran bende 34 haftalikken merdivenlerden dustum bebegim kimildiyordu doktora gitmedim elim ve bacagim morarmisti, kimildiyor mu ?
hafsa2020 ElifAtcTuran bişey olmamıştır Allahın izniyle canım gönlünü ferah tut.. harekette etmiş yarın doktora gidince daha da rahatlar için.. ama uyuyamam dersen bence bi acilde ultrasonla baktır 🤗
deletedmom204 ElifAtcTuran bende dusmustum bisey olmadi. Doktor direk bebege zarar gelmez esinden ayrilabilir demisti. Cok sukut brnde oyle bisey yoktu ama boyle durumlarda hemen gitmek lazim canim. Uarina birakmasaydin keske benim doktorum hemen gel demisti.
Esrayzk ElifAtcTuran canım 1 hafta önce bende düştüm baya dışarıdaydım kendi acımı bıraktım hemen hareket ediyo mu diye baktım hareket ediyo kanama yok sıkıntı yapmadım allahım korusun hareketi normalse sıkıntı yapma kendine
ElifAtcTuran Esrayzk valla ediyor cok şükür 🙏🏻 Etmese kendimi yer bitirirdim edince biraz rahatladım zaten🙏🏻
Esrayzk ElifAtcTuran rabbim koruyo bizim meleklerimizi ben bile nasıl düştüğümü anlamadım canım hayırlısıyla kazasızca kucağımiza alalım insallah❤