Zelal_23 Arkadaşlar hemoroid (basur) yaşayan varmi aranizda doğumdan sonra kaldi bende ve hala gecmedi sıvı tuketmeye calisiyorm doktor krem verdi başka önerisi olan hemen iglesmesi icin?
Zeyyyn Zelal_23 5 aydır çekiyorum doğumdan beri korkulu rüyam oldu anca geçti sürekli kayısı vs tüketiym bolca su emzirdi sıvı kaybımız oluyor zeytinyağlı kudret narı sürüyorum çok içten acı oldukça fitil atyrm soğuk suyla yıkamak topluyor orayı bide
Mylove Zelal_23 ameliyatı zor bisey değil olun kurtulun bence abim sıcak suyun buharına oturuyordu sancısı olunca leğene suyu koyup ançak öyle diniyordu ağrısı dr en son ameliyat yaptı rahatladı bi gün yatıyorsunuz zaten hastanede o sancıyı çekmeye değmez çokkk çok geçmiş olsun
Zelal_23 Zeyyyn cok teşekkür ederim deniycem bunlari 🙏 Allah düşmanının basina vermesin ne zor nekadar acılı doğumdan zor geliyo bana
Deletedmom_10 Zeytinyağda bekletilmıs kuru incir kürü Oturma banyosu Tuvalette aşırı uzun kalmayın oradakı baskı artar Bol bol su sabah aç karna suda bekletilmıs kayısı Kefir Cok gecmıs olsun
Zelal_23 Deletedmom_10 cok teşekkür ederim deniycem bunlari iki aydır cekiyorm uzamasini istemiyorm 🙏😢
Zelal_23 Mylove insllah ameliyat boyutuna Ulaşmaz kndi imkânlarımla gecmesine ugrascam yok geçmedi ozman mecbur xok ağrılı sancili bisu Rabb’im kimsenin başına vermesin