Htcnal svdkznc Tesekkur ederim ,ben de kataterden cok korkuyorum ama parolla ne kadar idare edebilirim bilmiyorum,daha 18. Haftadayim 😕
svdkznc Htcnal Htcnal gün içinde dayanamayacak kadar ağrınız oluyor mu, çalışıyor musunuz? Bi süre sadece yatın bence, bu bir süreç güzel bitecek inşallah.. o şiddetli ağrılar da azalacak göreceksiniz😌😇
Htcnal svdkznc Yok çalışmıyorum,yatıyorum da,ama bazen ağrıdan yatamadığım oluyor.Allah yardimcimiz olsun,tesekkur ederim cok,idare edebilecegim yere kadar edecegim sanirim🙏
Denzk Tansum benim de dünden beri çişimi yaptığım an sol böbreğimde şiddetli ağrı başlıyor:( yarın doktora gideceğim korkuyorum ama enfeksiyona geçen hafta bakıldı temiz çıktı hangi doktora gitmeliyim :(
Tansum Denzk üroloji ye git hemen benim de idrarım hep temiz çıkıyor çıktı da zaten :( ama böbrek şişmesi var dediler :( DJ takılması gerekiyormuş başka hastaneye daha gideceğim
Kubra_kalkan Tansum 1 haftadır acıdan ağrıdan ruhumu teslim ettim ve ne yaparsam yapayım geçmiyor kültürüm pazartesi günü çıkacak dün ultrasonda böbrek büyümesi çıktı ama acilde çok fazla ilgilenmediler önerisi olan varsa yalvarırım paylaşsın elim ayağım tutmuyor yatamıyorum kalkamıyorum bir hal çaresi yok mu bunun 🥺