Dilekkkk gamzelianne16 kuzu kıllanma gebelikden bişey sürmesende çıkıo ama var karnımda çıktı yani kıl
gamzelianne16 Dilekkkk bnmde var canm kıllanma ama hamilelikteb once de vardı smid daha cogalcak diye korkuyorum acıkcası ama surmem gerekiyo onnda farkındayım 😒 bakalm deneyim bnde Hindistan cevizi yağını 😊
Sirvanaydiner Dilekkkk olsuun mesafeler dostluğa engel değiiil😍 Şeker yüklemesi için ne diyosuuun iki türlüsünede korkuyorum bilemedim🤐
Dilekkkk Sirvanaydiner fikirsizim canım tamamen doktorum ne derse onu yapıcam bakalım 7sinde kontrol var muhtemelen yapar o zaman 🤷♀️ Tetanos vuruldun mu
gamzelianne16 Selam kızlar bnmde 25 aralıga geliyo nasipse doğumum 23+2 yiz suan😊 kızım olccak Allahın izniyle🙏🏻 Bnde 54 le hamile kaldım 3.ayıma kadar iştahım yoktu hep ac gezdim 😒 4 kilo verdim simdi verdiklerimi aldım ekstradan 1 kilo aldım. Catlagım da yok simdilik inşallah da hicbirimzn olmaz😘 tetanoz aşımı ve detaylı ultrasonumu da oldum oyle yani😊 Allah herkesin bebegini kucagına almayı nasip etsin saglıkla🙏🏻😍🌸🌺
Sirvanaydiner Dilekkkk offf evet o nasıl bi ağrıdır 😂😂 kolumu kaldıramıyodum ya 😂 ikinci doza daha var 😬
SeydaErgn gamzelianne16 hindistan cevizi yagini kullanamadim be.zaten normalde de hindiztan cevizini sevmem.kokusu cok rahatsiz etti. 27. Haftadayim simdiye kadar sadece zeytinyagi kullandim. Bakalim ne olacak
Dilekkkk SeydaErgn en iyisi saf kimyasal yok ya amaç zaten oranın nemli kalması tamamen başka bişi değil
SeydaErgn Dilekkkk aynen zaten herkes ''catlayacaksan catlayacaksin'' diyor :) yinede hicbisey surmeden olmuyor. nemlendirmeyince kasinti oluyor bende.
Sirvanaydiner Dilekkkk benim 20 gün falan daha var ama şeker yüklemesinde kararsız kaldım her kafadan bi ses çıkıyo ya
Dilekkkk Sirvanaydiner yaptırmayan arkadaşlarım var çocuk şekerli doğdu doktor gerek görrse yapıo zaten
SeydaErgn Sirvanaydiner bosver etrafini sadece doktorunu dinle. Gerek gorurse yaptir bence. Zaten bi zarari olsa hicbir dokor onermez. Ya sekerin varsa ve bunu bilmezsen. O daha sikinti.