Dilekkkk Kubdenya maşallah erken doğum riskini nasıl anladınız ne oldu Biz bitirdik bile aşkım neredeyse acelecyiz biraz 😀
Kubdenya Dilekkkk doğum kanalına girmiş doktor kontrol etti. Daha ben başlamadım almaya bi de pijama falan aldın mı lohusa icin
Dilekkkk M3lt3m Benim karnımda oluyor bebek kendini kasıyor canım doktor bu duruma sürekli olduğu için iyi değil dedi ama bacak daki ni bilmiyorum
Dilekkkk Kubdenya yok bnde vardı gerek duymadım spor tarzı önden düğmeli canım hepsi babane şeyi çünkü giymem bi daha die
Sirvanaydiner Kıııızlaaar sizlerde de varis çıktımı ya 😬 Ben bugün duşta fark ettimde bacaklarımda hafif yeşil şeyler varrrr
fatmff Sirvanaydiner Bende de var doğumdan sonra geçer mi acaba? Varis çorabı alican bi de doktora soyluycem muayenede
Seyma_ Dilekkkk aynen esimde annemlerde bıktı bence ama söyleyemiyorlar 😂 benim üstüne birde diş etlerm şişiyor kanıyor agrıyor alerjim var tıkanıyorum hergün yeni birsey sükür 😂
Bittersweet Dilekkkk sicak cok bunaltiyor cok terliyorum. Fazla kilo almadim catlak yok krem kullaniyorum 3. Aydan beri. Bacak kramplari oluyor yatarken ve bel agrisi🙄
Anneyimm Bittersweet en duzgunu hangisiyse onu cekti verdi bebegn pozisyonuna da bagli benim oglum uyur gibiydi o seklde cikti bi tane renkli iki tane de siyah beyz ama hepsi ayni birde cd ona bakmdim henz