gzm-35-35 Merhabalar transfer öncesinde hiç ilaç kullanmadan doğal olarak transfer işlemi gerçekleşmiş olanlar var mı?
Aslaninannesi01 gzm-35-35 taze transfer olmuştum bende hiçbirsey kullanmadım transferden sonra sadece progestan kullndm çok Şükür tutmuştu
gzm-35-35 Canimbebegim06 bilmiyorum ki canım. Rahim dinlendirmesindeydim bugün gittim kontrole doktorum ilaca gerek duymadı doğal olarak ilerleyelim takip edelim ilaçsız tutma oranı daha yüksek dedi. Kafam baya karıştı genelde herkes ilaç kullanıyor okuyorum yorumlardan ama ilaçsız transfer olmuş arkadaşlar var mı onlardan da yorum almak istedim
Canimbebegim06 gzm-35-35 Çok saçma sonuçta vucud progestan ister ki çocuk durabilsin diye ve ek yanında baska ilaçlarda oluyor düşük önleyici kan sulamdırıcı vs. Ne bilim heralde vardır bir bildiği
motherofcats doğal siklus diye bir yöntem var doktorunuz onu yapıyor demek ki ilaç kullanmadığımız zaman da bir problem yok ise rahimde zaten rahim yumurtlamaya yakın kalınlaşır. yumurtlamanız olduktan hemen sonra da transferinizi gerçekleştirecek.