Fatoo33 Kızlar normalde ağırlarım gelir gider keyfine göre ama 1 saattir gitmiyor bugün ara ara kramplar girdi kaskklarıma şimdide böyle bi ağrı tarif edemicem bi iki gündür stresliydim ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama garip bi ağrı kızım kıpırdıyor çok şükür ama yatıyorum dönüyorum kalkıyorum ağrı geçmiyor 😔
kuzeymomsss Fatoo33 canım anlattığın şeyleri arada bende yaşıyorum fakat, belirli bir süre sonra geçiyor pozisyon falan değiştirdiğimde. Doktoruma sorduğum da normal olduğunu fakat pozisyon değiştirdiğin halde geçmiyorsa mutlaka gel demişti
Gulcansckn Fatoo33 söylediğin ağrıyı tam tarif etsen, vajina bölgende kemiklerin mi sızlıyor öyle bir ağrı mı, bacak Aran sürekli acıyor, kalkarken, otururken, sağa sola dönerken, eğilirken öyle bir ağrı mı ? Sürekli bir baskı var ?
Zeynepensar Fatoo33 bende ilk oglumda öyle gittim 3 cm acılma wardı ciger geliştirici yaptılar durdurucularla 36 haftada dogdu şimdiki oglumda 33 haftada aynıları oldu 3 cm bunda da acılma war bunuda durdular suan 37+2 olduk yanı bence ihmal etme gelmek isterse en azından ciger geliştirici yaparlar durdurmaya çalısırlar hiç wakit kaybetmeden acile git
Madonna Canım istersen bir hastaneye git. Yada doktoruna bilgi ver o ne yapman gerektiğini söyler. Eğer dinlenince uyanınca geçen bir ağrıyla dogum sancısı değil ama dinlenmeye rağmen gelip giden bir sanciysa doktora git bence Canım inşallah birsey yoktur.
Fatoo33 Gulcansckn tam kasıklarımın altında canım böyle bıçak batması gibi bi ağrı elimi karnımın altına koyduğum kısım
Fatoo33 Zeynepensar sendedemi sadece karın alt ağrısı vardı cnm başka belirtilerinde oldumu peki eşim positif olduğu için doktor kanama veya su gelmezse kabul etmiyor resmen temaslı olduğumdan 😔