Ebraradinn Kızlar bu kan ilacını kullanan varmı beni kabız yaptı lavaboya çıkarsamda sanki içim bozulmuş gibi iğrenç bir koku etkisi var 😞
OktayMeltemSahin Ebraradinn ilk başlarda öyle oluyor eczacı kan ilaçlarının %70 i ilk kabız yapar sonra geçer dedi bende kullanıyorum suan geçti ama afedersin dışkımın rengi simsiyah oda normalmiş 🤷♀️
Esesli Ebraradinn benimse aynı öyle. Zaten kanım yeterince yüksek hala neden kan ilacı kullanıyorum onu da anlamıyorum 🤔
Rmyskrkus Ebraradinn gaz çıkarsan da içind e olmuş bişeyin kokusu çıkıyor gibi allahım ne çektim o ilactan😡 tuvalete çıkmayı söylemiyorum bile kendi tuvaletini yaparken insanin midesi bulanır kuşamı o kokuya
Ozlemyilmaz Ben kan ilaçlarının her markasını denedim hepside kabız yapıyor. Bol su tüketilmeli denir yine de yapıyordu beni. Aç karnına alıp süt ürünlerinden 2 saat uzak kalınmalı diye biliyorum
Mervebtnrr Bende de ilk başlarda oldu ama sonra vücut normale dönüyor bol su iç ben doğuma kadar kullanıcam onu 6 kutu bitirdim 😊
Rmyskrkus Esesli yüksekse kullanma canım fazla kanda iyi değil benim yerleri süpürüyor kan takviyesi yapıldı artik
gonulcelen Esesli kaçıncı haftadasınız ? Aşırıda Yüksel degil o kan değeri hafta ilerledikçe düşüyor.
gonulcelen Esesli 12-18 referans aralıgı. 13.5 ti en son gittiğim de 11.7 düşmüş bebek büyüdükçe senin kanın yetersiz kalacak o yüzden içmen en mantıklısı ilaç kullanmama rağmen düşüyor.dogumdan sonra bile emzirme dönemimde bile kullanılacakmıs🤦🏼♀️
Rmyskrkus Esesli oooo maşallah 😱 kız kardeşimin 15 bizim doktor duydu dediki adet gören bir kadında 15 çok nadirdir kanın super demişti hele bir Hamile için senin ki super bence doktorun kafayı yemiş yada dikkat etmemiş sonuca
gonulcelen Ebraradinn bnde kullanıyorum ama başta kabız yaptı artık değilim ztn baştaki kabızlık kaçınılmaz hapı içmeden önce bile sadece folik içermen bile kabız olmustm.dışkı rengi malesef koyu ve o ilacın işe yaradığını gösteriyormuş. 😪
Rmyskrkus gonulcelen yapmayın ya bizim ülkemizde kaç kadının kan değeri 15 i görüyor araştırın lütfen maşallah maşallah biz 11 e çıkartsak sukredecegiz doktorumla
Esesli gonulcelen bazen damarlarım çok şiş. Bende çok dolmuş ondan gibi hissediyorum. Ellerim çok zonkluyor sabah uyanınca kan akışı olmayanın toplanınca olur ya öyle
Esesli Rmyskrkus haftaya tekrar sorarım bakalım. Ama birşey kalmadı zaten bu zamana kadar kullandım zaten
Bebegmibkliyrm Ebraradinn hala kullaniyorum. Gunde normal degerlerden daha cok susayip su ictigim icin belkide o yuzden kabiz yapmadi beni. Ama diger arkadaslarinda dedigi gibi dışkının rengi siyah oluyo sadce.
ozlemabdullah Ebraradinn bende Bi kan ilacı kullandım öldüm sandım kabızlık ki ne kabızlık kalıp sabun gıbı resmen cıkmak bilmedi doktugum terlerın hatti hesabı yok doktora gıttım hemen kes dedi lavman verdı şükür ıyı oldum yoksa beni mahfettı