39+1 de doğumumuzu yaptık şükürler olsun.bi önceki gün yoğun ağrılarla hastahaneye gittim eşim coronaydı benim de yoğun belirtim vardı aşım yoktu. Pozitif çıkınca hastahaneye yattım. Bi hafta bekler doğururum derken bi anda ebe gelip hazırlandıralım seni hemen dedi gidiyoruz neye uğradığımı şaşırdım kalbim pat pat ☺️Coronadan yanıma kimseyi almamışlardı jet hızıyla önlüğümü giydirdiler eşime dar bela haber edebildim doğru doğuma.Aklıma gelen korkunç şeylerin hiç de biri olmadı Kızlar doğum falan hiç korkmayın demek ki bu millet pat pat o yüzden rahat doğuruyor😄normal doğum planladık lağman yapıldı suni sancım takıldı ikisi çok basit geçti.4 saat suni sancı aldım yoğun adet ağrısından bi farkı hiç yoktu daha verseler daha alırdım.Neyse açılmam 3.5 cm oldu çok iyi ilerliyordu lakin bebişim kanala dahi yaklaşmıyordu.Alttan defalarca bakıldı o da hiç acıtmadı kasmazsanız hiç bi acıma olmaz zor değil yani. Sonra doktorum iki gün de suni versek açılırsın ama bu bebek kanala inmez zorladığımızla kalır sonu sezeryan biter dedi. Gazi tıp hastahanesi bu arada kolay kolay devlette sezeryana almıyor o yüzden bende kabul ettim nasıl uygun görülürse tamam dedim.sonra indik doğumhaneye Allahım ben korkudan kıvranırken bi de ne göreyim 6 kişilik harika bi ekip müzikler açılmış espriler sohbet muhabbet o biçim ☺️Allah hepsinden razı olsun biri bana süreç anlatıyor biri üstümü düzenliyor biri beni rahatlatıyor o kadar memnun kaldım ki anlatamam.göbeğimle arama örtüyü kapattılar sonta ve belden iğne yapıldı ikisi de hiç canımı yakmadı onlarda çok basitti halbuysam gözümü nasıl korkutmuşum ki hep zor olacak korkusu☺️Bi çekiştirme olacak dediler ben yoğun bi çekiştirme beklerken on dakika içinde bi ağlama sesi duymasam hala bi çekiştirme ufakta olsa bi acı bekliyordum 😄Meğer kızım meleğim çıkmış bile şok oldum dikiş hissi bi acı ufakta bişi bekliyorum hani ameliyatya ama yok sıfır acıyla çıktık ne dikerken ne doğum esnası hissetmedim☺️Bebişimizi şükür aldık odama çıktım bu sefer de sezeryan ağrı sızısı bekliyorum işte dedim acısı çıkacak ilk yürüyüş çok rahattı sonra bikaç kere daha kalktım yürüdüm onlarda rahat Allah’a şükürler olsun hiç korkmayın Kızlar doğum bi mucize meleğim Yanımda yatıyor. Korktuğum şeylerin hiç biri olmadı. Sakın kendinizi boşuna korkutmayın hamileliğin doğumun tadını çıkarın(bu arada şimdi de bikaç güne sezeryan acısı çıkarmış onu yaşamadım bilmiyorum onu da yaşayıp göreceğiz artık 😄)Hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻Uzun oldu kusura bakmayın ☺️