Askiletotomsu Acayip burnum tıkalı .o da boğazıma balgam yapıyor .yutkunmaya çalıştıkça gitmiyor ve kusma refleksi oluyor Üfff Burun spreyi kullanamaz miyim ? Kadın doğumcu yazar mi Her doktora randevu bekleyecek halimiz yok on beş yirmi gün onu mu beklicem
Fatoo33 Askiletotomsu canım reçetesiz deniz suyu sprayı var ben onla rahat ediyorum onu kullanabilirsin bebeklerede veriyorlar zaten aşırıya kaçma mümkünse sadece geceleri yatmadan önce
Neslhan Askiletotomsu merhaba sterimar burun spreyi kullanabilirsiniz. Birde 1 tatlı kaşığı suya 1-2 damla sirke damlatıp hafifçe burnunuza çekin. Biraz yanıyor, yanması gerekiyor yoksa burun açılmıyor ve sirkesi az gelmiş oluyor.
F_s_ Askiletotomsu deniz suyu tuzlu su bide şu mentollü kremin adını unuttum 😂 ondan sürüyordum burnumun kenarlarına kokladıkça açılıyor
kuzeymomsss Askiletotomsu kullanılmıyor diye biliyorum. 4 haftalıkken grip olmuştum ve evde olan bir burun spreyini sıkmıştım, doktora gittiğim de söyledim ve hamilelikte kullanılmaması gerektiğini söylemişti
Askiletotomsu Fatoo33 şimdi tuzlu SSU yaptım çektim😔aynı şey sayılmaz mı Elbette içeriği daha temizdir de eczanedekinin
MirayAltun Benim de alerjiden kaynaklı sürekli burnum tıkalı ve akıntısı var, doktorum içinde kortizon olduğu için kullanmamamı söyledi, siz yine de kullanmadan danışın doktorunuza derim 🤗
Askiletotomsu MirayAltun aaa. Bana iki gün evvel alerjimden dolayı sprey verdi doktor ağızdan çekmeli sprey. İçinde kortizon var ama bebeğe gitmiyor ciğere gidiyor bu .dedi . Rahatlıkla kullan dedi. Sizinde alerjik rinit mi
MirayAltun Askiletotomsu Benim toz alerjisi maalesef, yaz kış burnum tıkalı ve akıyor 🤧 Umarım doktorunuzun dediği gibidir çünkü dediğim gibi benim doktorum önermedi 🤷🏻♀️
Rmys196 Askiletotomsu banada alerjik rinit teşhisi konuldu daha önce ne kullanıyordunuz ve şuan nasıl geçiyor hamileliğiniz benim bi tık zor geçiyor da bundan dolayı eğer rahatlatan bişey varsa bende danışarak kullanayım. Aslında alerji doktoruna sordum hiç bir ilacı ve burun spreyini kullanmamamı söyledi son aylarda rahatlatmak için bi ilaç veriliyormuş onuda sık sık kullanmamam gerektiğini söyledi 😭
Fatoo33 Askiletotomsu sanmıyorum tuzlu su beni hiç rahatlatmadı boğuluyorum sanıyordum tıkanıklıktan dolayı bu deniz suyu sprayını keşfedene kadar
Minigin_annesi0 Aile hekimi serum fizyolojik kullanabilirsin dedi eczacı fısfısını verdi ama hiç işe yaramadı. Her gece burun tıkanıklığı yaşıyorum sinirden ağlıyorum bazen😫
Askiletotomsu MirayAltun tamamdır benimkide toz alerjisi Yani alerjik rinit onun adı Sizinle aynı dertteyiz 😭😭😭
Fatoo33 Askiletotomsu Allah razı olsun allahım tüm hastalara acil şifa tüm hamişlerede sabır versin inşallah