Fun_danur Arkadaşlar bebeğim makat geliş 3 aydır düzelmedi inat galiba dönmek istemiyor sezeryan olacağım ama bu bir risk mi birşey olur mu kızıma fiziki olarak bu durumdan etkilenmiş midir ? Bilgisi olan yazabilir mi lütfen
Dark Fun_danur benim bebeğim de makat gelişti. Son zamanlar dönmüştü. Ben gene sezeryan oldum ama bebeğimde bir sıkıntı olmadı. Sadece ayakları kasıklarıma çok baskı yapmisti çok ağrım oluyordu.
Gulcansckn Fun_danur kaç haftalıksınız? Bebek son ana kadar dönebilir :) bebeği dışardan masaj yaparak döndürebilen ebeler var, eğitimli bilgili bir ebe bulsanız ? Ama makat geliş gelmesi bebeğinize zarar veren bir durum değil.
amined Fun_danur sürekli secdeye gider gibi yapın çocuk dönüyormuş deneyip soylemislerdi.. deneyin bnce
Gamze1351 Kaç haftalık siniz bu arada bnmde hep doktorum. Makat geliş dio şuan 33+2 haftalık oldum ins bu gidişimde ne diycek bakalım 😊
Uysll Fun_danur 34+1 benimki de dönmedi henüz son zamana kadar bekleyeceğim dönmezse sezeryan, doktorunuz mu dedi sezeryan diye sizin tercihiniz mi ? En azından 38.haftaya kadar beklenebilir
Gamze1351 Fun_danur ins döner ya bnmkide öle diodu doktor bu ay sonu yine gidecem baklaim ne diycek. 👍
Fun_danur Uysll tercih değil ayakları çok aşağıda ağrı ve baskı var bunu da geçtim enfeksiyon dan dolayında erken doğum riskim var nst de sürekli sancı çıkıyor geçiktirmeye çalışıyoruz doğumu