Oyku_derin 32+0 bebeğim 2 gündür daha önce olduğundan daha hareketsiz oynuyorum sürekli ama tepki vermiyor iki gündür de baya ağladim sorunlardan dolayı belki bunun etkisi var ama normal mi bu haftalarda
Tugceelanaz Oyku_derin Bu aralar bunu çok okuyorum forumda Sanırım bu haftalarda bebek büyüme aşamasında biraz daha sakın olabiliyorlar yine araştırın istersenız 🌸
Muno22 Oyku_derin bende 32+4 dum sol tarafına yat ve oyle hareket etmesını bekle alnları pek kalmadıgı için hareketlerınde azalma olabılıyo
Efraimmm Oyku_derin cnm tatlı ye sola yat kipirdmz ise doktora danis iyi değil kordon dolanması dahil herşey olabilir tabi kötü düşünme ama tedbir her zaman iyidir
Minnosunannesi Oyku_derin Benimde öyle , korkmaya başladım. Normalde hiç durmazdi. Şimdi pıt pıt ilk zamanlar ki bişey ya hissediyorum ya hissetmiyorum
Oyku_derin Tugceelanaz canım okuyorum ama 2 saatte 10 kez hareket etmesi gerekiyormus ama olmadı yani hissetmiyorum oynuyorsa bile 😟
Tugceelanaz Oyku_derin 30 haftalik hamileyim bende gün icinde nerdeyse hic hiss etmedim simdi daha basladı harektlemeye Sol tarafına yat tatlı ye birşey ye öyle dene arada dürt karnını Baktın olmuyor doktora görün 🌸içini ferrah tut
Oyku_derin Efraimmm yaptım canım herşeyi ama herkez diyoki o oynuyordr sen hissetmiyorsundur diyorlar etrafımdaki insanlar öyle sorumsuz ki hastane lafı bile etmiyo kimse 😐 3 aydır muane olmuyorum ben 😢😭
Canimbebegim06 Canım normalde 24 saat boyunca hiç hareket etmezse gitmen gerekiyor hastaneye çünkü günde azda olsa hissetmen gerekiyor