Cscn Ulkermadn evet bacım eveeet 🥳 valla bende 2 gün önce aşerdim eşim gece bir manav buldu açtırdı buzluydu yediğimden bir şey anlamadım sabahına aynı manav aradı ilk hasılat toplanmış var dedi hemen aldı sağ olsun 😄 koş sende 😄
Aysimam61 Ulkermadn bir ben aserwmedim hamileliğin hep kısa denk geliyor 🤣 karpuz yok ilk defa çektim ama yok
benimmdunyamm Ulkermadn erige aserdim hep buzlu satiyorlar onunda tadı hiç iyi değil demiş adam bizde almadık Nisan basinca çıkar demiş bekliyorum 🤣🤣
Cscn Ulkermadn evet ya çok zor bir durum derttaş 😄 neyse ki çıkmış pazarda bulamazsa manavlara baksın oralarda daha kolay bulunabilir şuan ilk hasat ve ücret olarak pahalı ya 🤭
Cscn poyrazinannesi1 eşim 5 tane almış 40 liraymış adam 30 a vermiş gebeye gidecek diye 😄 o bile kesti iyi geldi 😄
Ulkermadn Askiletotomsu bende hiç aşermemiştim son 3 "haftam kaldı ilk kez aşerdim yoksa 4 ay boyunca kustum bende 😅
Ulkermadn elisammmm Yaa kıyamam evet onun konmuşu da yok en azından kayısılı meyve suyu falan için belki rahatlatır
elisammmm Ulkermadn inanın ki burnuma bir kokusu gelmişti alıp yemek istemiştim ilk ve sondu sanırım aşermek böyle bir şey 😕🤷♀️