290392 Bugün nst ye gireceğim, dıktor muayenemde var. Sizin bebişlerinizin kilosu nedir🙄 çok ödemliyim artık keyfim tadım yok diyebilirim, sağa sola dönmek eziyet benim için. Uykular desen dalmak yok. Sizde durumlar nasıl bayanlar🥰
Semanurelkun 35+0 dan selam :)) bu gün doktora gittik kızçem ters dönmemiş biraz üzdü beni ama pes etmek yok :) bu hafta egzersizlere başlayacağım. Aslında gayet iyiyim, bazen hamile olduğumu bile unutuyorum valla çookkk şükür 2666 kilosu bu arada:)
290392 Semanurelkun kilosu çok güzelmiş maşallah. Kız bende unutuyordum da ödemden yürümeye üşeniyorum 😂😂bi gün hamile değil gibiyim evi bi temizliyırum 4 gün yatıyorum şişlikten sonra
Saara1401 Semanurelkun merhaba aynı hafta aynı gündeyiz doğum şekli konuştunuz mu doktorunuzla ☺️ Benim bebeğim 2400 🌸
290392 Semanurelkun doktorum bugün öyle söyledi. Günlük yarım saat tempolu, onu yürüsem gecesine şiş şiş olurm sen nasıl yürüyeyim
Semanurelkun Saara1401 konuşmadık çünkü kafası yukarıda, bu cuma tekrar gidiceğiz inşallah bakalım heler olacak:) maşallah kilosu falan ne güzel