gunannesiii Genelde bebeklerin ultrason kilosundan daha düşük kiloda doğduğunu okudum, duydum ama tam tersi olan var mı acaba?
Nihal-can gunannesiii En enteresan olanda benimki herhalde Hayretler içinde kalmıştık 38.haftada 3200 gibi doğar dedi 4250 çıktı maşallah🧿
Kamusbuglem gunannesiii genelde daha düşük cıkarmıs ama kızımda 2500 kilo dediler cok ağlamıstım daha düşük çıkıcak hastanefe yatarmı diye bebek bi dogdu 3500 kilo o yuzden smdi ultroson kılosuna ben hiç takılmıyorum hatta sormuyorum bile
gunannesiii Kamusbuglem bana da 2850 dediler doğunca da zayıflıyor ya da söylenenden daha düşük olur diye ben de üzülüyorum inşallah benim de öyle olur 🙏🏻
Aslicrn gunannesiii ilk kızımı doktor gramına kadar bildi buna daha çok şaşırmıştım 🤣 doğuma girmeden önce 2870 dedi 2 hafta kilo almamış acil doğuma aldı gerçekten de 2870 doğdu tam olarak hatta sezeryan yapmak için sallıyor demiştim
Aslicrn gunannesiii benim kızımda 38de doğtu 2870 minicik çıkarkende kilo verdi 2650ye düştü ama o kadar hızlı büyüyorlar ki inanamazsın hiç canını sıkma