Melos12 MMmerve_ benimde 2. Doğumum kuzum oğlum 36 haftada geldi aslında bundada bende biraz erken davrandım herşeyi tamam tek çikolata kaldı şuan hiç yedin mi çikolata tadında hafifte olsa değişiklik olmuş mu yada aynı mı
MMmerve_ Melos12 yedım yok hıcbı degısıklık yok hatta annem cok begendı tadını taptaze duruyo ben sıparıs verdım ertesı gun elımdeydı özel kargoyla gonderıyolar
MelekMervertlek Berru arkadaşım bundan yaptırdı çok memnun kaldi Bende c ikokatayi çikolata deposundan yaptırdım magneti bundan sipariş vereceğim
Sevda3458 seri4270 bisey daha sorcam ya ben bunlara sipariş verdim iptal olmuyor diyolar canım çokmu kötü tadı.cikolatnin yenmiycek gibimi bide görselin resmini attılar böyle olcak die iyi yapmazlarmi aynısı olmazmi
Sevda3458 seri4270 ödemedik canım kapıda ödemeyi seçmiştim daha urun de gelmedi ama bana iptal edemiyceklerini söylüyorlar
Melos12 MMmerve_ AA istanbul içindeki oturuyorsun kuzum ay valla bende mi versem napsam toplam ne kadar kargoyla
seri4270 Sevda3458 1 ay kadar oldu canım drajeleri de göndermediler sonra telefonlara da dönmediler bende en son hakkımı helal etmediğimi yazdım umurlarında bile değil zaten yalan yanlış yapmışlar istediğim gibi değil
Pelinakcn Berru henüz doğumuma var o yüzden daha yaptırmadım ama nişanımda suslucikolata sayfasına yaptırmıştım hem kaliteli hem dedikleri zamanda teslim ettiler
MMmerve_ Melos12 kac tane yaptırdıgınjza gore degısıyo evet ıstanbulda oturuyorum ben kargo 16tl alıyo cıkolatada kutusu ve mıktarına gore degısıyo fıyatı
Melos12 MMmerve_ şuan indirim var 100 adet 130 TL dedi sayfa ay dur bende bakınam şipariş verim hemencik gelir belki yarına 🤭
Melos12 suleesrky çikolata Deposu kuzum alan herkes memnun genelde buradaki anne adayları oradan alıyor
N_3637 Berru ben alm_inahediyelik ten nişan ixin çikolata yaptırmıştım tadı da guzeldi baskısı da iyiydi şimdi kızçem içinde ordan yaptirmayı düşünüyorum