Boncuk18 Yonca54 bende ilk doğumumu adatıpda yapmıştım şimdi ikinci hayırlısı olursa hendekte düşünüyorum çok memnun kaldım özel gibi hastane tavsiye ederim
Seyma_ck Yonca54 Adatıpta bir doktora başlamak durumunda kaldım 7.ayda şimdilik adatıp diye planladık.Sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri🤲
Fatmaonur54 Yonca54 özel polikinikde kontrollerimi sağlıyorrum ama bu pahalılikta devlette düşünüyorum doğumu Allah nasip ederse
Sevincakarsu Merhaba ilk doğumu adatipta yaptım simdi beyhekime gidiyorum ama herşey çok pahalı doğum konusunda kararsızım ilk doğum sezaryen di diye acaba araştırma da mi yapsam bilemiyorum
Zisanince Sevincakarsu ben hamileyim gidip araştırmada yapacam özelde başım yandı bebeğimin ölüm sebebiyeti medardır şimdi gidicem araştırmada paşa paşa doğuracam
ikicocukmeselesi Yonca54 siz nerden aldınız fiyatları adatıpın sezeryan fiyatı 4500 normal doğum fiyatı 5000₺ diye biliyorum, hastane dışında farklı bi doktora mı gidiyorsunuz klinik olarak?
ikicocukmeselesi Yonca54 anladım, dışardan gelince fiyatlar ne yazık ki o şekilde bende bu sebepten dolayı sedat beyden ayrılıp meryem hanıma başladım