Melek-12 Beyzatuncer 5+6 da hem keseyi hem bebegi gördüm eger döllenmen adetinle uyumlu ise görürsün sende
hemsiree Beyzatuncer kesen görünür yolk kesesi de görünür ama bebek görülmeyebilir. ben bugün sata göre 7+5im bugün göründü bebeğim
Reyhan35 Beyzatuncer ben 6+4 ken hem keseyi gördüm hemde kalp atışını duydum bebek haftasına uyumluysa görebilirsin canım
Gul0691 Ben tam 6+3 iken kesem gözüktü sadece yarın 7+4 olcam yolk kesesi embriyo inşallah gözükür kalp atışını duyarız devlet hastanesinde mi geç görülüyor anlamadım gitti
Bet-53 Beyzatuncer ben 5 haftalıkken gördüm keseyi 8 haftalığız şu an geç döllenme de geç oluşabiliyor kese
Zeynep0607 5 hafta 1 günlükken kesemizi gördük şuan 6 haftamız haftaya kalp atışlarını dinleyeceğiz Allah nasip ederse
Ozlm0916 Beyzatuncer görürsün canım korkma bende ilk gittigimde gözükmemişti kan degerlerim yüksek cikiyordu ama gozukmuyordu kesede bebekte 2 gun sonra tekrar gel dediler doktordan memnun olmadigim icin degistirdim diger doktor hemen gordu zaten 😊
Duru_nunkardesi Ölürüm minik kalbine bugün 7+0 olduk bugün hem kese hem yavrumu ve hem de kalp atışını dinledik bin şükür Allahım isteyen herkese nasip olsun 🙏🙏🙏🙏🧿🧿💙💙💙
Beyzatuncer Duru_nunkardesi amin amin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 banada hayırlı haberler almayı nasip etsin rabbim. 🌺❤️
elcinxxx Duru_nunkardesi benimde 2.hamileliğim suan 6 haftalığız ilk evladımın ismi duru sizinde öyle galiba durunun kardeşi olarak gördüm de ☺️
Duru_nunkardesi Beyzatuncer amiiin canım amin inşallah Allah sana ve senim gibi isteyen herkesim kucağına sağlıkla versin miniğini inşallah güzel haberler al sen de ❤️🙏