UmutsuzPolyanna Fasulyeninannesi1 ee yani kul yapımı kırmak istersen kırılır 🤣🤣 ama öyle düşmeyle sallamayla bi şey olmadı ben gidip dükkandan yaptırdım ama instagramda adları sevgibijuteriii
Aysegul3418 Fasulyeninannesi1 epoksi hediyeliklerde cok hos oluyor isterseniz onlarada bakallbilirsiniz
Ereeen ınstagramda perimasali.06 sayfası var 5 ay öncesinde orada çalışmıştım yeri ankarada fakat kargo ile gönderim yapıyor.
Estrella @Fasulyeninannesi1 fasulyenin anasıı bulabildin mi fasulleye magnet ay .. girip girip başlığa bakıyorum güzeller varmış ama benim aradığım şey yok gözüm yaşlı 😄
Fasulyeninannesi1 Estrella ya sorma her yer yetismez diyor ismi deniz ada olacagi icin deniz kabuklu falan bir seyler baktim ama yetismez dediler hep 😔 cikolataatolyesi diye bir yer var pleksi kelebek var onu 2 3 gune kargolariz dedi son care onu alicam sanirim
Momdyg Estrella Estrella Fasulyeninannesi1 ](https://)@magnet.butik diye bi yer var ordan yaptırdım hep kendime hem yeğenime çok kaliteli ürünler yapıyorlar tavsiye ederim