momofthreechild Merhaba kızlar Hapşırırken o kadar korkuyorum ki aniden ağrı hissediyorum endişeleniyorum
Pelinakcn momofthreechild bende hapşırınca kasığımın sol tarafı geriliyor gibi acıyor bir an sanki, haftay doktor kontrolüm var o zaman sorucam
SilaKader momofthreechild keinlikle bende öyleydim yatakta sağ tarafa donemezdim ya afedersin ama lavaboya giderken bile tedirgin olurdum 5 yıl bekledim bişey olcak diye yüreğime iniyodu o 9 ay öyle geçti gitti😊
butterfly35 SilaKader benim ilk gebeliğim ve bu söylediklerin gibi sürekli sola yatmak istiyorum sağa dönsem az durup geri dönüyorum. Tuvalete tedirgin oturuyorum. Hapşırmak öksürmek beni geriyo anlık kasılınca ağrı giriyor vs. Annelik iç güdüsü demek ki 💕🤲🏻
momofthreechild SilaKader yaaa 🥺 annelik işte🥰bende çok korkuyorum allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
momofthreechild SelinHalistoprak 😀 değil mi ya biz çok küçüğüz henüz çok endişeleniyorum demekki yalnız değilmişim🥰
momofthreechild Pelinakcn bende aynı şekilde sol tarafıma o kadar ağrı girdi ki daha önce böyle olmamıştım salı günü bende bir sorayım
Loveis16 momofthreechild 30. Haftaya kadar her şey güzeldi hiç öyle sorunlarım yoktu şimdi içeride kıyamet kopuyor hapşırırım ve öksürükte 😂
SilaKader momofthreechild amin kuzum amin ama tek tavsiyem ne kadar uygulanabilir bilmiyorum ama stres ve takıntı yapmayın sonra onlar size elektrik su olarak geri dönüyorlar 🤣
butterfly35 momofthreechild bende de oluyor ya sonra internette araştırdım zararı yok diye görüp rahatlamıştım. İlk gebeliğim de ondan havadan nem kapıyorum :) bide riskli bi gebelik geçiriyorum ondan.
momofthreechild butterfly35 bende suan da yalnız olmadığımı anlayıp bir nebze de olsa rahatladım diyebilirim.. 🤍
SelinHalistoprak momofthreechild 36+5 çıksın diye bakıyorum kendim zayıftım bebeğe kilo aldım göbek öne cekince suan belim bacağım kopuyor 🤣
Eylul1987 momofthreechild bende haspirmaktan korkuyodum çünkü idrarın varsa altıma kaçırıyordum sonrada kendime halime gülüyodum
momofthreechild Eylul1987 her duygusu bile çok güzel değil mii,bütün duyguları yaşıyoruz anne olarak ♥️