Aleynasvr Bugün devlette detaylı ultrasona girdim. Renkli değildi şok oldum hevesim kursağımda kaldı😀 Sağlıklı olduğunu duymak önemli tabi ama ben detaylinin renksiz olabileceğini hiç düşünmemiştim üzdü🙃 Başka var mı devlette yaptıran sizin de öyle miydi?
Eylul1987 Aleynasvr siz dua edin ki detayliya girebilmişsiniz devlette ben ve burdaki birsürü kişi devletten randevu düşüremedi.
Yigitinannesi_ Aleynasvr cnm ben özelde girdim hayat hastanesinde ama organları renksiz incelendi sadece yüzünü görmek icin renkliyi açtı doktor kendi doktorum her gittiğim de renkli foto veriyodu zaten 2.ye hamileyim bu sefer devlette yaptırmayı düşünüyorum
Fatmakmlk Aleynasvr Bnde özelde yaptırdım değişen hiçbişey yok benimkide renksizdi ve çok üzülmüştüm adından özel dedim sonra sağlıklı ya gerisi boş dedim artık doğunca görücez🤗
Aleynasvr Eylul1987 ben perinatolojiye gittiğim için riskli gebelik olduğu için girebildim. Yoksa zaten bende giremezdim
Mihribancglr Eylul1987 şehir hastanesinde siz kendiniz hastanede bilgi işlemden randevu alırsanız geç bir tarih de olsa veriyor ama randevu hattından veya mhrs den alınca dediğiniz gibi bulamıyorsunuz
PrensesAnnesi- Eylul1987 onlardan biri de benim 😌 özelde rakamlar fazla şartlar kısıtlı Allahım sana emanet dedim kalakaldım öylece
MerveDou Şükür bende gireceğim nisanda çok zor değil gayet kolay bir şekilde 22. Haftama göre randevu aldım (risksiz gebelik) Bursa şehir hastanesinin gözünü yiyim özelden farksız 😁
aymus Aleynasvr merhaba bende fakülteye gidiyorum da ikinci gidişim olacak ultrason sırasında eşim için fotoğraf çekmeyi rica edicem izin veriyorlar mı tecrübeniz var mı 🙂
Aleynasvr Yigitinannesi_ bana hiç renkli acmadı zaten ekrani göstermedi bile sonradan CD kaydını alırsın dedi Allahtan onu aldım da elimde bi onlar var siyah beyaz olsa bile bende hiç yoktu çünkü Normalde kendi doktorum da vermiyor kağıt hiç zaten devletin sorunu bu 😑
Mihribancglr Sevdamuhammed ısparta şehir hastanesi ben öyle aldım normalde özele gidiyordum ama detaylı için ıraya gitmek istedim malum fiyatlar ateş pahasıııı😢
Aleynasvr aymus hiç şansımı denemedim canım. Bende detaylida bari telefona çekin diyecektim kağıt veriyo musunuz dedim vermiyorsa cektirecektim istersen CD başım odasından alabiliyorsun dedi görüntüleri aldım. Ama doktorun iyiyse cektirir heralde ya bende sorucam bakalım bidahakinr
aymus Aleynasvr bende çarşamba gidicem bakalım eşimde merak ediyor daha çok yeniyiz ilk gittiğimde kalp atışını dinletmediler bile sadece kalbinin attığını gösterdi ekranda. ikili test zamanım geldi nerdeyse hala dinleyemedik. İnşallah müsade ederler
Aleynasvr aymus banada hic dinletmediler ilk ozele gitmistim orada dinledim. Onun dışında fakültede 25 haftalik olduk hala hiç dinletmediler 😀
Aleynasvr Fatmakmlk aynen canım en önemlisi sağlıklı olduğunu duymak zaten. Ama ben sasirdim sadece yani 😀