2prensin_tekprensesiyim SAT 29 Eylül hamişler doktorum henüz bişey demedi sizce doğumum hangi aya hangi güne gelir ?? ( SAT benimle aynı olan varmı)
ayse-huseyin16 2prensin_tekprensesiyim ultrason fotoğrafınızın sağında solunda küçük kısaltmalar ve değerler yazar EDD yazıp yanında bir tarihmoluyor o tahmini doğum tarihiniz
2prensin_tekprensesiyim ayse-huseyin16 Okadar da inceledim baktm ama EDD dye bişey yazmıyor hani tarih olarak da yazmıyor
Mylove 2prensin_tekprensesiyim Fotosunu buraya yüklesenize bakalım 🤔 bebisin ultrasonunda ne yazıyor genelde herseyi yazıyorlar anlamak zor kısa terimler ama atın bakalım 😍😍
2prensin_tekprensesiyim mirage333 Evet uygulama da da o şekil gösteriyor ya haziranın sonu yada temmuzun başı gibi yani
Mylove 2prensin_tekprensesiyim Google a img yükle yaz sonra ekrandakiler seni yönlendiriyor yükle ye seç dosyayı seç başlat kopyala 😘
ayse-huseyin16 2prensin_tekprensesiyim neden yazmıyor çok şaşırdım bu benim ultrason görüntüm İnternet üzerinden tahmini doğum tarihi hesaplamaya girdim baktım sizin tarihinizi yazdım 6 Temmuz görünüyor tahmini doğumunuz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 💕🌸
ilkkalpatisi benim sat 29 eylül, tahmini doğum tarihi 6 temmuz olarak gözüküyor. 40.hafta olarak hesaplanıyor tabi normal doğum olursa ve tam tarihinde doğarsa ne güzel 😊