Merhabalarrrr doğum hikayemi yazma sırası bana geldi 🙋🏻♀️ İlk sezeryanımdan 9 ay sonra hamile kaldığım için sancılı bi hamilelik geçirdim gerçekten zordu ve bir an önce doğmasını istiyordum 🙄 14 marta doktorum gün vermişti fakat nst de sancılarım çıkıyordu oğlum bekleyecek gibi değildi öyle de oldu 5 Mart günü fazlaca sancım oldu ama düzensizdi duş falan aldım geçmedi bizde hastaneye gittik nstye bağladılar sancılar 95leri görüyordu açıklığa baktılar 2 cmdi nöbetçi doktor acil sezeryanlık bi durumun yok şuan dedi ama dayanılmaz hal alırsa gel geri dedi bizde beklemek istiyorduk çünkü 37 hafta dolmamıştı henüz 8 Mart salı gününe doktorumdan randevum vardı sabah ne olur ne olmaz aç gel dedi öyle de yaptım nstde yine sancılarım çıkınca doktorum kilosuna falan da baktı tam 37 haftalık olmuştuk istersen bugün alalım rahmini riske etmek istemiyorum kasılman çok ikisinin arası az dedi istersen bekleyelim fakat bugün almazsak muhtemelen acil sezeryan olursun dedi bizde açıkçası İstanbul’a çok kar yağacak yollar kapanacak falan diyorlar diye çok endişeliydik hastane evimize uzak biraz çünkü nasıl yaparız diye birden alalım da diyince bi garip oldu hemen yatışım yapıldı covid testim yapıldı serum takıldı nstye bağlandım beklemeye başladık öğlen 14:30 gibi geldiler gidiyoruz dediler beni bir heyecan bastı kızımı düşünüyorum eşimi düşünüyorum hem sevinçli hem hüzünlüyüm ilk doğumumda yanlız kaldım diye çok üzülmüştüm 🙃 ameliyathaneye indik masaya yatırdılar beni damar yolundan bi serum bağladı spinal anestezi verildi ayaklarımdan bi sıcaklık oldu uyuştum zaten hemen örtüyü koydular doktorum geldi hemşire beni uyutacak bir sakinleştirici verdi sanırım doktorum batikon sürerken gıdıklanma gibi bişey oldu sakinleştirici bende bi kafa yaptı bi konuşuyorum Kİ sanki sarhoşum 😂😂 kıza döndüm dedim bana ne verdin benim çeneme vurdu neler anlattım hatırlamıyorum sonra uyumuşum uyandığımda oğlumu burnumun dibine getirmişlerdi ağlıyordu öpebilirmiyim dedim bi öptüm sustu hemen ☹️ Sonra alıp götürdüler ben geri uyumuşum uyandığımda dikişlerim bitmişti aldılar odaya çıkardılar küçük doğdu sandığım oğlum 54 cm 3850 doğdu ablasını geçti 😂