Cansel22 Kızlar nerelerde takılıyo adetli olmak gerekiyomus sanırım devletlerde normal zamanda randevu bulamıyoruz ki tam adet gününde randevu bulalım kadın doğumcular gittiğimiz gün takıyolarmi bilgisi olan varmı
aysnrsvs Cansel22 aile planlaması bölümüne gitmeniz gerekiyor kadın doğum hastanesinde randevusuz sabah erken gidip sıra almıştım 😉 randevu verilmiyor gittiğim hastanede bu bölüme her yerde öyledir belki de hastaneyi arayıp aile planlamasi için nasıl randevu alabilirim diye sorarak da öğrenebilirsiniz
Nazlimom Cansel22 sağlık ocakları takmıyor görümcem 1 ay önce oldu adetliyken gitti ondan öncesinde de kan testi istedi doktor her ihtimale karşı hamilelik varmı yokmu diye olmayoncada zaten taktı doktor devlet hastanesinde
FCokal Cansel22 çevrenizde saglikli yasam merkezi gibi bi yer var ise orada ücretsiz taktirabilirsiniz, gitmeden gebelik testi yaptirin sonuc negatifse hemen takiyorlar
SeldaEroglu aysnrsvs bunu ben bilmiyordum iyi oldu ogrendigim dogumdan sonra saglik ocagi takmazsa boyle yapiyim tesekkur ederim 🤗🤗