Kimbilir6 Kızlar epilepsi tedavisi görüp hamile kalanlar da sıkıntı var mı bilgi verir misiniz çok tedirginim 😔😔
twobabymommas Kimbilir6 Ben epilepsi hastasıyım 3,5 yıl önce normal doğumla kızımı kucağıma aldım şimdi 29 haftalık gebeyim kısmetse oğlumda normal doğum olarak görünüyor şimdilik🙏🏻😊
Gizemmmji Yengem epilepsi hastasi ayni zamanda duzenli ilacini kullanıyor her gün iki tane sağlıklı cocuk doğurdu şükür 😇
Kimbilir6 Gizemmmji yaa çok sevindim benim de ilk hamilelik ve günde 2 kere ilaç kullanıyorum tedirginim bebek için sağlık sıkıntısı olur mu diye içimi rahattınız 😌😇
Gizemmmji İçiniz rahat olsun bizde çok tedirgindik ama şükür hiç bir sorun olmadi zaten doktor gebeliğe uygun bir ilaç veriyor tedavi için bizim ilaci değiştirmişti mesela gebelikten itibaren
Gizemmmji Elbet gorusmussunuzdur bu konuyu doktorunuzla tedavi ilaclarinin dozunu vs degistirebiliyor o vakit Allahin izniyle bir şey olmaz 😊
Kimbilir6 Gizemmmji evet doktorumla görüştüm ilacın bir etkisi olmadığını söyledi ama insanın içi rahat etmiyor benim gibi aynı durumu yaşayanlarla konuştuğumda benim neler hissettiğimi biliyor inanınki çok rahatladım teşekkür ederim 😉😚
Kimbilir6 twobabymommas Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllah 🤲😊günde kaç defa ilaç kullanıyorsun bu ilaçlar bebeğe zarar verir mi diye kafamda sorular oluyor
Nurcanben Kimbilir6 yani bilemem yine de ama annem sürekli nöbet falan da geçiriyordu yinede hiçbir şey olmadı 4 tane getirdi işte ilaçta ömürlük kullanıyordu kullanmak zorunda
twobabymommas Kimbilir6 Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza sabah akşam lamictal benimki