Nurhnmomer Merhabalar acill cevap bekliyorumm🙈🙋♀️ Adetime 5 gün var ama hamilelik testi yaptım bi kac belirtiler var kusma koku hassasiyeti falan fakat testte kontrol cubugu net cıkıyo test cubugu lekeli gibi mor lekeler var hamilemiyim sizce🙈🙈🙏🙏
Canann18 Nurhnmomer adetini bekleyemezsen saglik ocagina git kan ver canim.ben 1 gun kala verdim 35 cikmisti
Patito__ Nurhnmomer sabah ilkbidrrinla tekrr test yapabilirsin ozmn dha bet cikar eger onda da cikarsa kesin hamilesin 😎
Edebyahu Nurhnmomer öyle oluyor ya insan hemen öğrenmek istiyor. Bende baya yaşadım her adetten önce bu duyguları ☺️
Nurhnmomer Edebyahu bide şuan istekli olunca insan daha cok bi meraklanıyor şimdi bu 5 gün nasıl gecicek😂
Edebyahu Nurhnmomer geçmez bilirim😃 allah en hayırlı zamanda verir inşallah herşey zamanını bekliyor🤗
NaiLee Ben adetim gecikeli 16 gün olmuştu öyle test yapmıştım oda yakın arkadaşlarımın yoğun baskısıyla 🙈 suan 7+4 haftalık olduk 😇
Nurhnmomer Patito__ duymustum öle bişi amam hiç yapma fırsatı olmadı uyku sersemi bi gözüm kapalı buluyom lavaboyu😂😂 ama yarın mutlaka deniycem
Patito__ Nurhnmomer bn hep ole geviriom cok skur bayadirda iyiyim insallah gecer okdri skibti degil ama dikkt etmek lazm kucuk tansiyon dha tehlikeli dusurmesi zordur