-MinikveAnnesi- araskus28 vallahi çok zor ya sabahtan beri bende öyleyim agrıyor ekşiyor mahvetti beni
Merveofs Ben de mayalı hamur kızartması yedim geçen günlerde 2 gün ağrı, yanma ne varsa hepsini çektim kendi kendine geçti valla hiçbir şey etki etmedi yani
-MinikveAnnesi- Merveofs ben sabah yemistim ne yaparsam yapayım geçmedi uyuyayım dedim uyuyamadım da simdi tuzlu çubuk kemiriyorum 😂
-MinikveAnnesi- KkubraOz 9+4 🤗 kalp atışını duydunuz mu 👶💓 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Fatma3434 -MinikveAnnesi- üstündeki yanmış yumurta yapıyor. Bende hep olur. Hamile olsam da olmasam da.
KkubraOz -MinikveAnnesi- dün duydum daha 🥰 ama çok minikk❤️ Ayy aramızda fazla da yokmuş . Amin canım sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥰
Eda4119 -MinikveAnnesi- çok yaplı oldugu için dokunuyor olanilir banada hamur işi kötü yapıyor halsizlik vs gibi
-MinikveAnnesi- Eda4119 ben tatlıya aşık bir insandım normalde ama yiyesim gelmiyor çok sinirlerimi bozuyor bu durum ama 3. Aydan sonra düzelir mi acaba
Ipek99 -MinikveAnnesi- senelerdir pastane poğaçası açması yiyemem mideme taş oturmuş gibi oluyor. Simit o kadar yapmıyor ve çok sevdiğim için sadece simit yerim. Böreklerde aynı şekilde çok rahatsız ediyor. Evde yaptıklarımda hiç sorun yaşamıyorum.
Eda4119 -MinikveAnnesi- sonra düzelir bence mide bılantım benm fazla olmadı 3,4 ten snra düzelir zaten bi süre snra kilo alıyosnuz 😀
Ruveyda_baskapan -MinikveAnnesi- öyle kuzum anlıyorum bende öyle oluyorum yiyince, uzak dur valla emin ol yine ye yine öyle olur