aysnrsvs Feyebyusmuh 30+5 haftaligim bu kadar erken gün veriyorlar mı 😍 ikinci sezeryanim olucak bayramı gecirip öyle alınır diye düşünüyorum bakalım bize ne dicek😉
Meryemcee Feyebyusmuh merhaba aynıyız benimde 2.sezaryan olucak inşAllah salı günü kontrol vardı Nisan 29 a gün verdi 🥰
Feyebyusmuh Sinoooom evet canım 31+0dayiz pazartesi gitmiştik 38+2oluyor sanirim bayrama geliyor aonca o güne aldik:)
Feyebyusmuh Zeytin20 yaaa kavuşuyoruz yavrusuna ne güzel valla bian önce bence kavuşalım istiyorum aslında ilk bebegimde daha çok küçük ama genede çok merak ediyorum doktora gitmeyince özlüyorum:)
Zeytin20 Feyebyusmuh benim bu gebeliğim baya ağır geçti zorlandım. 3 yaşında oğlum var onada fark ettirmek istemedim pek pertim çıktı. Kesinlikle doğurmak istiyorum artık 🙈🥳
Feyebyusmuh Sinoooom yaa ben erken sordum bide bayram pazartesiye geliyor pazarda doktor olmaz diye bende doktora dedim siz burda olun cuma gunu doğum olur sumqrteside çıkarız inşallah diye düşünüyoruz bakalim dua edelim birbirimize
Feyebyusmuh Zeytin20 valla çok doğru kucuk cocukla çok zor oluyor benim oğlum Bi taşına teni girdi kucak çocuğuydu hep benden ayirilmiyodu daha çok küçük olduğu için bende çok zorlandım doğrusu doğması için sibirsizkaniyorum
Ozlemyvz Feyebyusmuh 31+3üm 2. sezaryen 1 Mayıs’a gün verdi doktorum. Arife günü oluyor aynı zamanda. Sizinki Ramazanın sonu oluyor