Burcubaver Derya_kalyon Derya_kalyon bol bol su iç ve her fırsatta ayaklarını yüksek tutarak uzan dinlen
Nesrincente Derya_kalyon havuc suyu ıyı gelıyor diyorlar bnmde 30 haftadan beri hep sınırdaydı oksapar iğne vuruldum hep 38hftaya kdar korkma suyunda iç bol bol havuc suyu bıdene cogaltıyormuş
Sevilay_Demir Derya_kalyon günde 2,5 litre su için bol bol havuç sebze meyve yiyin sabah akşam süt için benim bebeğim de suyu azalıp iki hafta gerilemişti doktorum böyle beslenmemi önerdi ve iki hafta da hem bebeğim haftasıyla uyumlu olup suyu çoğalmıştı
Derya_kalyon Burcubaver teşekkür ederim havuç suyu diyorlar bide başka önerilerini varsa seve seve dinlerim 😔
Burcubaver Derya_kalyon benimde öyle bi sorunum vardı doktoruma sordum havuç suyunun faydası olmadıgını baska seylere tabiki iyi geliyodur içmeye devam edebilirsin demişti ben bol su içtim havuc suyuda her sabah içtim suyum normale döndü çok şükür
Derya_kalyon Burcubaver geçmiş olsun bu arada birde suyun azaldığında bebekde bi gerileme olmuş muydu ? Benim bebeğim normade 26+2 haftalık ama ultrason da 24 haftalık çıkıyor 😔
Burcubaver Derya_kalyon bende gerileme falan olmadı doktor sınırda dedi suyu için 10 gün sonra tekrar görmek istedi gittim ve normale dönmüştü çok şükür bool dinlen bol bol su iç havuc suyu her sabah aç karnına bi bardak tüket daha doğrusu sıvı tüket düzelir Allah ın izniyle inşallah 🙏🏻
Derya_kalyon Sevilay_Demir geçmiş olsun çok teşekkür ederim siz kaç haftalıkken yaşamıştınız bu problemi