Ferdaaa94 Öncelikle çok ağrım var hareket kısıtlıyor bende bir de sütüm yok yetmiyor bebeğe , bebek tutuyor memeyi ama süt yeterli değil , ne yapabilriö? Siz neler yaptınız
Oznurkk Ferdaaa94 yürüyüş yapmanız gerekir. Yürüyüş yaptıkça inan ki ağrı diye biy kalmıyor bir de tuvalete çıkarsan her şey daha iyi oluyor. Benim de sütüm 2.günü geldi bebeğim yoğun bakımdaydı süt sağma pompasıyla süt sağmaya çalıştık ilk gece çok damla damla şeklinde geldi ama yine de geldi şükür. Ama hiç pes etmemek lazım biz çok uğraştık hatta bir göğsüm 18 gün olmasına rağmen hala ucunda yara var o gece çok uğraşmıştık. Sonraki günde bebeğimi emzirmeye gittim tabi ememedi.çünkü sütüm yoktu. Ertesi gün hastaneden çıkışta eczaneden laktamax adında bir ilaç aldım kullandım. Ertesi gün çok şükür sütüm dolu dolu geldi. Şuan emziremesem de sağım dolaba koyuyorum. Ama bir göğsümden 150 ml yakın süt çıkıyor dolunca. Bu ilacı doktorum da önerdi.hap şeklinde günde 3 kez kullanıyordum. Bugün ilacı kestim. Ama size önerebilirim. Benim ağrılarım sezaryenin 5.günü tamamen geçti
Duygu-dgn Ferdaaa94 Canım benim gözün aydın çok geçmiş olsun. Benimde göğüs uçlarım geri kaçmıştı çocuk ilk gün hiç ememedi sonra yavaş yavaş masaj yaptım yine sütüm az geliyordu eve gelip komposto içtim meyve suyu da olur kayısı suyu mesela. Ama en güzeli sıcak su ile goguslerini yıka ve kendini mutlu hissetmen onu alıp göğsüne yatır ten teması yaşa ben benden gelen süte şaşırmıştım sütüm 3-4 gün damla damlaydi sonra o sıcak sudan sonra gayet güzeldi. Hiç kendini sıkıntıya sokma o süt her türlü geliyor sen mucizene sıkıca sarıl ve kendinden emin ol 🌺