Beyza2727 ayse0 eşim kırmızı biberi çok seviyor öyle yapıyorum güzel oluyor isteğin kadar kırmızı toz biber ❤️ koyabilirsin
bebekveannesiii ayse0 ben sadece tuz atıyorum ama bazıları Knorr yada kakao şeker atiyomus hiç denemedim ikisini de 🤷
Rintintin Beyza2727 kavururken mi atiyosunuz biberini veya baharatini? Daha önce hiç duymadım sade tuzla patlatiyodum hep 🙈
Rintintin Beyza2727 kavururken mi atiyosunuz biberini veya baharatini? Daha önce hiç duymadım sade tuzla patlatiyodum hep 🙈
Beyza2727 Askiletotomsu mısırın kazanını kulpundan tuttun salayın ve patlama sesi durunca direk ocaktan alın demeki çok biber atıyorsunuzdur
ilkkalpatisi Gulayyyys cips yemektense patlamış mısır patlatıp yiyorum ben 😀 tuz ve yağ sadece koyuyorum
Beyza2727 Rintintin yağı koyurum mısırı koyuyorum tuzu atıyorum biberi atıyorum öyle mısır sarı olup patlamaya yakın kulpundan tutup salıyorum ozaman yanmıyor olana kadar
1prenses_annesii Mihriballim ben uzun zamandir yapmamıştım öylesine aklima düştü eşim de aşerdi tabi hemen😅😅