ada58 ilk bebeğinizle ikinci bebeğiniz arasında kaç yaş olmalı, 2. gebeliğe fizyolojik ve psikolojik olarak ne zaman hazır hissedilir?2 çocuğu olan tecrübeli anneler siz ne zaman kendinizi 2. hamilelik süreci için hazır hissettiniz?
gamzosgamzos ada58 kızım 19 aylıkken planlı bir şekilde hamile kaldım cok şükür Rabbim nasip etti şuan ilk kızım 27 aylık ikinci kızımla 34+1 olduk 6 Nisanda kavusucaz inşaAllah 😊 beni en çok zorlayan yanı 16.haftama kadar düşük riskim vardı 29.haftadn beride erken doğum riskim bu süreçte gündüzleri annem ile kayınvalidem ilgilendi ve ilgileniyor kızımla tabi bende oturarak onunla vakit geçiriyorum ama kızımla yalnız kalmayı çok özledim
MelekMervertlek ada58 aralarında 3 yas 3 ay olacak bana iyiymiş gibi geliyordu ama şuan diyorum keşke biraz daha bekleseydim 4 4.5 yas olması daha iyi gibi
Fatosada ada58 benm kızım 4,5 yasında şuan 2.gebeliğim 15 hafta oğlumla kızım arasında neredeyse 5 yaş olacak eylülde kreşe başlıcak bence benm içn zamanlama mükemmel😂🤣
berf72 ada58 ilk çocuktan sonra kendimi bir kez bile ikinci kez anne olmak içinhazır hissetmedim:)) ama plansız şekilde gebe kaldım☺️ 37+5 oldum bebişim de 2,5 yaşında 🤗
linsmea gamzosgamzos maşaallah canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin hayırlı kolay vaktinde doğum nasip etsin. biz de daha bebek doğmadan eşim 2. De hemen olsun deyip duruyo açıkcası korkuyorum. Sizin planlı yaptığınızı görünce sevindim. Cesaretinizi kutluyorum 🥰
ada58 gamzosgamzos gerçekten iki bebeğiniz için de büyük fedakarlık yapmışsınız. sağlıkla kavuşun bebeğinize 🙏🏻🙏🏻
1Cicekanne MelekMervertlek benim fikrimce arası 5-6 yıl olmalı. Hem psikolojik hem fiziksel açıdan daha doğru olacaktır.
xxxbrtg MelekMervertlek hic bir farki yok gibi sanki 4 yas 5 ay olcak aralarında benim 31 haftalik hamileyim kıskanıyor şimdiden bebeksi hareketler yapıyor yorganın altına giriyor anne senin göbüşündeyim felam diyor
gamzosgamzos linsmea amin canım Allah razı olsun Rabbim cumlemizin saglıkla kavusmasını nasip etsin inşaAllah 🙏❤ yaa arada fazla yaş farkı olsun istemedik aslında bende cesaret edemiyordum ama esim cok destekcimdir yani sorumluluk sahibi bir babadır herşeyi yalnız benim ustume bırakmaz sonra bende cesaret edebildim 😊
0611__ ada58 bnmki 3 yaşında ikincisi tamamen artk kazayla oldu o kdr da düzensizdir adetim hiç ihtimal vermiyodm halada kendimi hazrliksz hissediyorm tek moralim kardeşiyle büyüyecek inşallah yavrum yoksa modum bitik su enflasyondan ztn yeterince tukendk
Nrycvn1994_ 0611__ aynen benimde öyle oldu adetim düzensiz di plansız oldu ben oğlum üç buçuk olsun öyle düşünüyordum oğlum bu ay üç yaşında olacak bende üç buçuk aylık hamileyim zor bir durum olabilir anlamadı zaman getirsen daha iyi
Mysaa ada58 benim tam 3 yas olucak günü gününe nerdeyse öyle bi ayarlamısımki 😂 bana göre 3 4 ideal ama tabi ilk çocuk usluysa sizinde cekim gucunuz yerindeyse 😊
ada58 zor hamilelik geçirenler özellikle tekrar aynı şeyleri yaşamayı nasıl göze alabiliyor ? bulantı, kusma, ağrılar, kilolar hepsini bir daha yaşayabilir miyim çok korkuyorum açıkcası.
Ayseyllmz ada58 BENİM OĞLUM 3 YASİNDA KRESE VERDİM 2.COCUK İSTİYORUZ 😂 ESİM MEMUR YAPSAM TASİNANA KADAR 4 AYLİK OLACAK COCUK NEREYE TASİNACAGİZ BELLİ OLMAZ.. MEMLEKETTEN UZAKTAYIM VLA ALT KOMSUMDA BENİM GİBİ 2.Yİ DOGURDU BAYA RAHAT COK FARK OLMAMASİ LAZİM
Tazeanne0134 ada58 valla canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama eğer uysal bi bebekse 9 aylıkken falan başla oğlum 19 aylıktı hamileliğimi öğrendim şimdi 26 ayını bitirecek 5 gün sonra ve 28+6 haftalık hamileyim baya zorlanıyorum Rabbim’in takdiri işte çok şükür istedik verdi ama bu kadar zor olacağını bilseydim o zamanlar yapardım kimsem yok tek başıma büyütüyorum oğlumu Allah razı olsun valla akşam eşim gelesiye zor idare ediyorum eşim gelince biraz daha kolay oluyor çok şükür az kaldı ayın 19da Adana’ya gidecem inşallah doğum için annemin yanına bakalım nasıl olacak
ada58 Tazeanne0134 ben henüz doğurmadım canım ilk gebeliğim 14. haftalık hamileyim.çocukların yaş farkının kaç olması gerektiği,annelerin kendilerini bu sürece nasıl hazırlayıp karar verdiklerini merak ediyorum.
Fatos0660 Deletedmom_30 bende 7 aylık bebeğim var 3 aylık hamileyim emziriyorum gittiği yere kadar istemeden oldu bu kadar erken psikolojik olarak yıkıldım nasıl güçlü olacağım bilmiyorum üstelik 3. Gebelik tek başına nasıl idare edeceğim hiç bilmiyorum
Egelibiri48 İkinci bebeğim dünyaya geldiğinde oğlum 3 yaşını bitirmiş olacak . Artık iyi mi kötü mü yaşayarak öğrenicez 😅 ne kadar zorlayıcı olursa olsun Rabbim tüm evlatlarımızı korusun 🙏🏻 Bi şekilde büyüyecekler ama zor ama kolay , keyfini çıkarmak lazım . Bu dönemlere bi daha dönemicekler ❤️