Pheebs Akyldygu Belki bebegin duruş şeklinden kaynaklı görememişlerdir çünkü 16 dan sonra artık söylerler bence görürlerse 😊
hunilimom Akyldygu ilk kızıma 17. Hafa da devlete başladım direk söyledi bu kızım da 15. Haftada öğrenmek istedim biraz zorlandı pozisyonu kötüydü ama dürttü biseyler yaptı gördü 😂
Meowduman Akyldygu 15. Haftada %60 erkek demişti 18 olduk %80 dedi bu sefer bende özele gittim kesinleşti.
Akyldygu Aytiii 😊 hunilimom beni muayene edenler başlarından def etmek istiyolar galiba muayene etmek bile zor geliyor 🤷♀️
Sinem_20 Akyldygu ben hem özel hem devlet takipliydim bu haftalarımda özel 14′te devlet 18′de erkek dedi💙
Leylaaa54 Sinem_20 detaylı baktılar mı peki devlette,ben devlete gittim bi iki dakika durmadan kaldırdı kendim bile göremedim ya
Sevgi02020 Akyldygu 12haftalikken oğlumu öğrendim yinede çok umutlanmadim erken diye şimdi 30 haftaligim değişmedi halen aynı erkek
Sevgi02020 Akyldygu evet herkesin tavsiye ettiği bir doktordu kendisi herşeyi iyi biliyor maşallah özel deki gibi ilgisi konusmasi