Esrasena Cansucannnn bende tam 39 olucam ama ,nst de sancı çıkmadı bugun gittim.Ki kendim kaç gündür ağrı kasılma çekiyorum.Açılmada yok dedi,kanalada girmemiş 😔 1 haftada daha gelmez dedi 🤷🏻♀️
Fulyaaa1 Cansucannnn 39+6 nst de sancı cıkmıuor en son açılmada yoktu ama sancılarım sıklaştı yalancı sancı sanırım
Kubraaa11 Cansucannnn Bende bu gece 39 oluyorum tam Beklemelerdeyim ara ara kasılmalarım oluyo ama düzensiz En zoru son hafta galiba belirsizlik 🙃
esra13_1 Cansucannnn ben 39+5 im yarin randevum var herkez gitme sancini bekle evde cek diyo gitsem birakmazlarmis
dlrogmn Gebelik şekeri dolayısıyla sezaryen doğuma karar verildi, pazar yatış pazartesi ameliyatla kızım gelecek inşallah, ilk gebelik korku var..
Yrnnry Cansucannnn 39+5 olucaz ama ne sancı ne acılma var doktor ınsllah normal olur dedı muayenddn sonra bılınmezlık ınsanı korkutuyor
Cansucannnn Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kizlar benim de bu hafta nst vardi gitmedim çünkü bebeğim hareketli ve hiç ağrım yok.. ama yarın yine de gitmeyi düşünüyorum doktor 40. Hafta gelmezse bakalım bir demisti suni sancı verecek galiba 😔
Cansucannnn Ben sezeryan olmak istemiyorum kizlar normal doğum da kolay değil evet ama ameliyat olmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun